Cum arată sora Alexandrei Stan! Iată cât de mult seamănă cu faimoasa de la Survivor Romania 2021

Autor: Madalina Maftei
Alexandra seamana cu sora ei Foto(4)
Cum arată sora Alexandrei Stan?

Alexandra Stan de la Survivor România 2021 are o soră pe care puțini o cunosc. Faimoasa este cunoscută la nivel internațional, dar fanii ei nu știau că are o soră care îi seamănă extrem de bine.

Alexandra Stan este o artistă consacrată, piesele sale au înregistrat un adevărat succes pe plan internațional, iar acum este o adevărată luptătoare în competiția Survivor România 2021. Însă, puțini sunt cei care știu că Alexandra Stan mai are o soră, care îi seamănă foarte bine. 

Alexandra Stan, a dovedit că este o luptătoare la Survivor România 2021

Alexandra Stan este o concurentă puternică, chiar dacă nu aduce tot timpul puncte echipei sale, publicul a votat-o să rămână în competiție.

Artista încearcă să-și învingă fricile și să dea totul pe traseu. Deși a avut momente în care a refuzat să mai intre pe teren, faimoasa s-a restabilit și încearcă să-și ajute coechipieri pe cât de mult posbili.

Alexandra a vrut să părăsească competiția Survivor România 2021 pentru că simțea că nu se mai regăsește și nu mai dădea randament pe trasee. Însă, acum se simte mult mai bine, chiar dacă este epuizată și înfometată.

Sora Alexandre Stan, dezvăluiri despre faimoasă

Alexandra este cunoscută de o lume întreagă, însă puțini știu cum arată sora acesteia și cât de mult îi seamănă. Cele două seamănă la chip, dar artista este blondă, în timp ce sora ei este brunetă. Chiar dacă Alexandra este vedetă, Andreea nu îi împărtășește dorința de a fi în lumina reflectoarelor. 

Andreea a decis să iasă la iveală și să își susțină sora. Bruneta a declarat că Alexandra Stan este cât se poate de onestă în timpul concursului Survivor România 2021. Mai mult decât atât, Andreea a oferit și detalii despre iubitul misterios al Faimoasei. 

Andreea a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre Faimoasă. Aici, sora cântăreței a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața Alexandrei Stan.

Cele două se înțeleg foarte bine, fiind mereu altătuti una de cealaltă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată sora Alexandrei Stan 

Sora Alexandrei Stan a declarat că este căsătorită din 2013 și are copii. Ea a povestit și despre trauma prin care a trecut Alexandra, din cauza loviturilor încasate din partea fostului iubit și impresar. 

”Mi-am dat seama cât de tare suferă, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare reacția ei de acum din competiție… Nu cred că poți să treci.

Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă.

A făcut terapie și a spus tot timpul asta. Și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală”, a spus bruneta

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

Alexandra Stan, declarații de la nunta surorii sale

În anul 2013, atunci când sora ei și-a unit destinul cu alesul inimii ei, Alexandra făcea o declarație emoționantă:  ” Sora mea şi cumnatul meu, v-am spus că merg la nuntă. Cei mai frumoşi!”.

Mai mult decât atât, Alexandra i-a și botezat băiețelul surorii ei. Andreea are un băiat în vârstă de opt ani și o fetiță de 11 ani.

”Are tot timpul așteptări de la oameni. Crede că dacă ea oferă sinceritate și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi. Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar pe altă parte Georgiana o nominaliza…”,  a mai povestit Andreea, sora artistei.

Citeste si: Alexandra Stan si Elena Marin, cearta apriga! Orgoliile puternice isi spun cuvantul! "Te plangi de ce nu esti integrata in grup!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.