Cum arată sora Andreei Oprică? Este superbă atunci când îmbracă uniforma militară!

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 15:35

Andreea Oprică a devenit cunoscută în urma participării la "Puterea Dragostei", iar dacă ea are deja o mulțime de urmăritori în mediul online, nu la fel de celebră este sora ei.

Prezența Andreei Oprică nu a putut trece neobservată în casa "Puterea Dragostei", având în vedere că a fost concurenta care nu a ezitat să își spună punctul de vedere, fiind foarte vocală în anumite situații.

Citeste si: Cum arată Bianca de la "Puterea Dragostei" nemachiată?

Cum arată sora Andreei Oprică? Este superbă atunci când îmbracă uniforma militară!

Pe contul personal de instagram, Andreea Oprică este urmărită de o mulțime de persoane.

În general, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" postează fotografii doar cu ea, evitând să își expună public familia. 

De această dată, Andreea Oprică nu a mai ținut cont de acest aspect și a decis să le-o arate tuturor celor ce o urmăresc pe instagram pe sora ei. Cele două seamănă foarte bine, iar sora fostei concurente de la "Puterea Dragostei" este superbă atunci când îmbracă uniforma militară.

Citeste si: Bogdan Mocanu a răbufnit: "S-au mai găsit două terminate care să..." Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea Dragostei"?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă Andreei Oprică îi place să fie în lumina reflectoarelor, sora ei a ales să urmeze o carieră în domeniul militar. Ea lucrează în cadrul fanfarei militare și este mândria familiei, după cum chiar Andreea Oprică a scris pe instagram.

"Mândră de tine sora mea.", a fost mesajul Andreei Oprică.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei pune punct speculațiilor despre relația ei și Jador! ”Nu mai vreau să fiu asociată cu el!” Declarații exclusive direct de la Istanbul

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.