Cum arată sora Biancăi de la "Puterea dragostei"! Iubita lui Livian a mărturisit cât de dor îi este de casă

Autor: A.I.
Actualizat: 08 oct 2021, 00:05

Bianca Comănici, câștigătoarea primului sezon al show-ului "Puterea dragostei", are un frate și o soră pe care nu i-a mai văzut de multă vreme.

Bianca mărturisea că îi este foarte dor de casă și că ar vrea să plece din emisiune.

”Cred că sunt singura concurentă care nu a mai fost acasă de vreo cinci sau șase luni. Mi-e greu, mi-e tare dor de familia mea. Nu pot să spun, aici mi-e bine, îl am pe Livian lângă mine, el mă încurajează, dar deja dorul de casă mă macină, sunt în depresie.

Am și vorbgit cu  Andreea Mantea  despre asta, poate voi reuși să merg și eu acasă măcar câteva zile. Mi-ar plăcea să vină și Livian cu mine, atunci ar fi perfect”, declara Bianca.

Bianca și Livian s-au certat

Bianca a dezvăluit că a avut prima ceartă serioasă cu Livian și motivul îl reprezintă tot acesta, că ea vrea să meargă acasă, iar el vrea ca ei doi să mai stea la "Puterea dragostei".

”Eu stau de 11 luni, am aproape un an, aici, în Istanbul. Nu zic că nu îmi place la ”Puterea Dragostei”, dar este emisiunea în care eu am petrecut enorm de mult timp și pun suflet... Livian este de doar trei luni, iar asta ne face să ne certăm. Adică, el vrea să mai stea, eu aș vrea să mergem acasă. Îl înțeleg, dar am obosit și eu, mi-e dor de țară, de casă...

Aș vrea să mergem împreună acasă, dar el insistă să mai stăm în emisiune. De asta ne tot ciondănim”, a declarat Bianca pentru sursa citată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca și Livian, pauză de relație?!

Bianca și Livian au avut o  discuție serioasă  și de față cu Andreea Mantea legată de o posibilă plecare a câștigătoarei show-ului" Puterea dragostei" sezonul 1 din emisiune.

Bianca a spus că își dorește o săptămână în care să se relaxeze, să își încarce bateriile, să meargă la piscină, dar Livian ar fi gelos și nu ar lăsa-o pe Bianca să plece.

Acesta a spus că Bianca poate să plece dacă vrea, dar el va rămâne în casă. 

"Dacă ea vrea doar o pauză eu sunt dispus să rămân în casă, că n-aș avea cine știe ce activități din astea. Dacă ea vrea să plece...", a spus Livian.

Citeste si: Bogdan Mocanu se DESPARTE de Andra? Cum reactioneaza dupa ce o vede in bratele lui Andy? Urmariti totul MARTI, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!

Citeste si: Aparitie RUSINOASA in gala ''Puterea dragostei''! A venit cu PARUL nespalat si toti fanii au observat!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.