Cum arată sora mai mică a selecționerului României. Maria Iordănescu a fost prezentă în tribune la victoria categorică cu Ucraina

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 19 iun 2024, 20:34

România a debutat în mare stil la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina, sub comanda lui Edward Iordănescu.

Sursa: Instagram / Echipa națională a României

Maria Iordănescu a atras atenția la meciul România - Ucraina, debutul echipei naționale la EURO 2024, oferind un suport discret dar plin de emoție pentru fratele ei, selecționerul Edward Iordănescu.

România a început cu dreptul campania la EURO 2024, competiție transmisă în exclusivitate pe PRO TV, printr-o victorie categorică de 3-0 împotriva Ucrainei. Naționala pregătită de Edward Iordănescu a demonstrat un joc tactic perfect, impunându-se prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Denis Drăguș (57).

Sora mai mică a selecționerului a fost prezentă în tribune pe Allianz Arena

În tribunele stadionului Allianz Arena din Munchen, familia selecționerului a fost prezentă pentru a susține echipa națională.

Printre ei s-a numărat și sora mai mică a lui Edward, Maria Iordănescu, care a fost o apariție discretă, dar plină de grație și eleganță.

Maria a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, în care și-a exprimat emoțiile și încrederea în fratele său și echipa națională.

„Mergem cu emoții, dar cu încredere că totul o să fie bine”, a declarat Maria înainte de plecarea spre Germania.

Ea a recunoscut că acum, la opt ani de la ultima lor participare la un turneu final, emoțiile sunt mai intense.

„Sunt ceva mai multe emoții, pentru că am crescut, m-am maturizat, mi-am dat seama cam ce presupune un turneu final. Lucrurile s-au și intensificat pe partea asta emoțională.”, a mai transmis sora mai mică a selecționerului.

Citește și: Căutările neîncetate ale lui Cristian Molnar sunt în plină desfășurare: „Tensiunea este mare, dar nu ne vom opri” Familia încă speră că tânărul este în viață

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a avut de spus Gică Hagi după victoria răsunătoare a României în debutul la EURO 2024

Maria Iordănescu: „Să meargă cu Dumnezeu înainte!”

În 2016, frații Iordănescu au plecat la turneul final împreună cu mama lor. Acum, fiecare dintre ei a venit cu partenerul și copiii, ceea ce a dublat emoțiile și responsabilitățile.

Maria a menționat că a vorbit foarte puțin cu Edward, deoarece acesta este foarte concentrat pe ceea ce are de făcut.

„Să meargă cu Dumnezeu înainte”, i-a transmis Maria fratelui său înainte de plecarea în Germania, adăugând că fiecare membru al familiei poartă cel puțin un simbol religios pentru noroc, fie că este o cruce, o metanie sau o iconiță.

Prezența Mariei în tribune a fost un semn de susținere și de încredere pentru echipa națională și pentru fratele său. Deși a fost mai rezervată în manifestarea bucuriei, spre deosebire de fratele lor Alex, care a fost surprins într-un moment de euforie la golul lui Nicolae Stanciu, Maria a fost acolo, trăind intens fiecare moment al meciului.

Rămâne de văzut cum se va desfășura parcursul României la EURO 2024, însă debutul este promițător, iar sprijinul fanilor va continua să fie un factor crucial în performanțele viitoare.