Cum arată sora și mama lui Carmen de la Sălciua. Cele trei seamănă perfect

Author: Diana Tilă
Actualizat: 22 mai 2023, 17:56

Cum arată sora și mama lui Carmen de la Sălciua. Cele trei seamănă perfect

Sursa: Instagram Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a publicat mai multe fotografii cu sora și mama ei. Iată cum arată cele mai importante persoane din viața artistei.

Carmen de la Sălciua se mândrește cu sora și mama ei. Cântăreața de muzică populară și de petrecere a publicat câteva imagini cu femeia care i-a dat viață și sora ei, iar fanii din mediul online au fost încântați să vadă cât de bine seamănă cele trei. 

Citește și: Ce spune Carmen Sălciua despre copilul ei și al lui Marian Corcheș: „Noi ne dorim să fim părinți”. Artista și soțul ei speră să își mărească familia cât mai curând

Cum arată sora și mama lui Carmen de la Sălciua. Cele trei seamănă perfect

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Vedeta are mii de fani în mediul online, unde îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața sa personală și profesională.

În urmă cu o zi, Carmen de la Sălciua a petrecut timp prețios alături de familia sa.

Cu această ocazie, celebra cântăreață a publicat o fotografie specială cu femeia care i-a dat viață, alături de un mesaj emoționant, dar și cu sora sa.

„Mama mea frumoasă❤️”,  a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginii cu mama sa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua după ce s-a mutat definitiv în România. Daniela Racolta nu pierde timpul și s-a pus deja pe treabă

Ce relație are Carmen de la Sălciua cu sora sa

De asemena, Carmen de la Sălciua se mândrește cu o sora sa. Daniela este extrem de frumoasă, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături și un corp perfect, iar drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj cu subînțeles la adresa persoanelor care i-au greșit: „Dacă m-ai dezamăgit, te uit”. Artista nu permite orice persoanelor din jur

În trecut, Daniela Racolța a vorbit despre relație pe care o are cu sora ei, celebra Carmen de la Sălciua:  „Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut

suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!” , a povestit Daniela.