Cum arata sotia lui Feyyaz Duman, protagonistul Nazim din noul serial "Nehir"! Detalii inedite despre casatoria celor doi

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2022, 13:50
Fayyaz Duman, actor turc Foto(8)
Fayyaz Duman, un actor turc desavarsit cu o cariera de succes
Sursa: Instagram

Feyyaz Duman este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia. Imagini inedite de la nunta sa!

Desi are doar 39 de ani, Feyyaz Duman face parte din categoria celor mai talentati si indragiti actori din Turcia in prezent, avand douazeci de ani de cariera in actorie. Carismaticul actor si-a facut debutul in lumina reflectoarelor de la varsta frageda de 17 ani si apoi s-a bucurat de o ascensiune fulminanta in cariera. In urma cu doi ani Feyyaz Duman a renuntat la burlacie si s-a casatorit cu frumoasa lui iubita, Zozan Şimşek.

Iata imagini inedite de la casatoria lor, din 2019!

Cum arata sotia celebrului actor turc, Feyyaz Duman? Momente inedite de la nunta lor!

Feyyaz Duman s-a nascut la Mardin, Turcia, in 1982, insa parintii sau au origine kurda. Chiar daca i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie, parintii sai l-au indrumat sa urmeze peste ani studiile Universitatii Tehnice din Istanbul, unde Feyyaz a decis sa aleaga Facultatea de dansuri populare.

Insa dupa absolvire a decis sa plece in New York, acolo unde a studia Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Colegiului Brooklyn. Dupa cinci ani petrecuti in America, Feyyaz a revenit in Istanbul si a hotarat sa puna in practica tot ceea ce invatase in domeniul actoriei.

Citeste si: Care sunt cele mai apreciate seriale turcești conform site-ului imdb.com. Unele dintre ele sunt și la Kanal D

Desi a debutat in lumina reflectoarelor inca de la varsta de 17 ani, cand a jucat in primul sau film de scurt metraj, intitulat "Boran", acesta a inceput sa joace in calitate de actor cu drepturi depline incepand cu anul 2008, cand a interpretat un prim rol intr-un fil artistic "What Time It Is?", care i-a adus un prim pas catre succes.

Insa rolul jucat in anul 2014, in filmul “Annemin şarkısı” a reprezentat cel mai mare pas catre celebritate, deoarece acest rol i-a adus 4 premii la categoria “Cel mai bun actor” în cadrul festivalurilor internationale

de film Sarajevo, Duhok, Belgia si Antalya.
Un alt rol principal care i-a adus mari satisfactii a fost cel jucat intre anii 2017-2018, in serialul turcesc "Kadin" ("Femeie in infruntarea destinului"), care l-a facut cunoscut si in randul telespectatorilor din Romania.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi s-a dedicat trup si suflet carierei sale, Feyyaz Duman nu si-a neglijat deloc nici viata personala. Acesta a preferat sa fie extrem de discret in legatura cu relatiile sale amoroase. In urma cu doi ani s-a aflat in presa turca faptul ca tanarul actor a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Zozan Şimşek, o tanara superba ce nu face parte din lumea mondena, care i-a devenit sotie in septembrie 2019.

La fericitul eveniment ce s-a desfasurat intru-un cadru de poveste din Istanbul, au participat familiile celor doi miri, dar si multi colegi de breasla ai actorului Feyyaz Duman, precum Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Caner Cindoruk, Gökçe Eyüboğlu si Sahra Şaş katıldı.

Citeste si: Muzica din serialele turcesti fascineaza telespectatorii din toate colturile lumii! Cea mai frumoasa si romantica melodie din serialul "Hercai"!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.