Cum arată soția lui Halit Ergenç? Bergüzar Korel a avut rolul principal în serialul turcesc „1001 de nopți”

Autor: Bianca Vidoi

Bergüzar Korel și Halit Ergenç

Sursa: Facebook Bergüzar Korel

Bergüzar Korel a ajuns la inimile românilor atunci când a apărut pe micile ecrane în serialul turcesc 1001 de nopți”.

Bergüzar Korel este cunoscută și apreciată de către români pentru rolul principal pe care l-a avut în serialul turcesc „1001 de nopți”, serial ce a ajuns să îi influențeze viața într-un mod în care nu se aștepta. Pe platourile de filmare ale serialului, Bergüzar Korel l-a întâlnit pe cel ce avea să îi fie soț în viața reală, Halit Ergenç. Iată cum arată Bergüzar Korel după 18 ani de la filmarea serialului ce a făcut-o celebră.

Cum arată soția lui Halit Ergenç

Bergüzar Korel și Halit Ergenç formează unul dintre cele mai longevive cupluri din Turcia, fiind apropiați de pasiunea lor pentru actorie, cunoscându-se pe platourile de filmare ale serialului „1001 de nopți”. Bergüzar Korel este cunoscută pentru frumusețea ei naturală, dar și pentru simplitatea de care dă dovadă, motiv pentru care este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din industria filmului turcesc. 

2,3 milioane de persoane o urmăresc pe Bergüzar Korel pe Instagram, iar actrița își dorește să le prezinte urmăritorilor ei fiecare schimbare importantă din viața ei, astfel încât să simtă că formează o conexiune cu ei. Fanii actriței au fost uimiți când au văzut schimbarea radicală prin care a trecut actrița principală a serialului „1001 de nopți”. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Viata bate filmul! Ei sunt actorii turci care s-au indragostit pe platourile de filmare iar povestile lor de iubire s-au mutat si dincolo de micile ecrane!

Bergüzar Korel a decis să își schimbe înfățișarea pentru care este cunoscută de admiratori și a înlocuit părul lung și șaten cu un păr scurt și blond. Deși schimbarea este una radicală, blondul pe care l-a ales îi scoate în evidență fiecare caracteristică a feței sale, ceea ce face ca fața ei să fie în centrul atenției. 

Cum a început povestea de dragoste dintre Bergüzar Korel și Halit Ergenç 

Bergüzar Korel și Halit Ergenç formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia, iar cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „1001 de nopți”. După ce au observat cât de compatibili sunt pe platourile de filmare, aceștia au decis să încerce să lege o conexiune și în viața personală.

În anul 2009, Bergüzar Korel și Halit Ergenç au decis să își unească destinele, iar pe parcursul anilor au reușit să își mărească familia, ajungând să se mândrească cu trei copii minunați.

„Halit, ca și tatăl meu, este devotat familiei sale, în plus mă simt liberă cu el. Nu există reguli, nici obligații în viața noastră. Există doar libertate, o libertate creată de noi doi.

Pentru prima dată, trăiesc fiecare moment cu o persoană și mă simt atât de liberă și fericită. Pentru mine, cea mai mare calitate a lui Halit și motivul pentru care sunt fericită cu el este că m-a învățat să comunic. M-a învățat că putem rezolva totul vorbind, să nu ascund nimic și să spun tot ce gândesc și simt”, a declarat Bergüzar Korel pentru revista turcească Elle, potrivit tvmania.ro.