Cum arată soțul actriței serialului „Vinovați de iubire”, Ezgi Mola! Actrița a devenit mamă pentru prima oară în anul 2024

Autor: Bianca Vidoi

Ezgi Mola

Sursa: Instagram ezomola

Ezgi Mola este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, fiind apreciată pentru filmele, serialele și piesele de teatru de succes în care aceasta a jucat.

În anul 2023, actrița a avut parte de o mulțime de evenimente fericite, aflând că este însărcinată cu primul ei copil și căsătorindu-se cu bărbatul pe care îl iubește. Iată cum arată soțul actriței serialului „Vinovați de iubire”, Ezgi Mola, dar și cum a arătat superba actriță în rochia de mireasă pe care a purtat-o la propria nuntă.

Cum arată soțul actriței Ezgi Mola

Anul 2023 a fost unul plin de evenimente fericite pentru actrița serialului „Vinovați de iubire”, Ezgi Mola. Aceasta a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale poze de la cel mai frumos moment al vieții sale, în Ezgi Mola se afla în rochia de mireasă creată de Özgür Masur, alături de bărbatul ce i-a furat inima.

Mustafa Aksakallı și Ezgi Mola s-au căsătorit la începutul lunii mai a anului 2023, iar la fericitul eveniment au participat membrii apropiați ai familiei celor doi și prietenii lor.

Mustafa Aksakallı deține numeroase afaceri în Imzir, administrând și un centru de divertisment. Frumosul cuplu a decis să își încerce norocul în afaceri și împreună, motiv pentru care au deschis un local în Alaçatı.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Cine este și câți ani are Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cum arată celebra actriță în postura de mamă

Fiecare dintre cei doi și-au ales un martor de cununie, iar Ezgi Mola l-a ales pe actorul Enis Arıkan, iar omul de afaceri a vrut ca omul de fotbal și comentatorul de televiziune Sinan Engin să fie martorul său de cununie.

 Deși oficializarea relației a avut loc în anul 2023, Mustafa Aksakallı și Ezgi Molaau o relație de patru ani, iar chiar înainte de pandemie cei doi au început să organizeze nunta, însă pandemia le-a pus planurile în așteptare, potrivit viatacuaromadecafea.com.

Actrța a devenit mamă pentru prima oară în anul 2024

La sfârșitul lunii mai, Ezgi Mola a recunoscut în cadrul unui interviu că aceasta este însărcinată.

Actrița a explicat că soțul ei a fost atât de fericit când a aflat că urmează să devină tată, încât a decis să spună vestea cea mare celor mai apropiate persoane din viața lor. “Era foarte fericit și imediat le-am zis familiilor noastre, doar prietenii noștri vor afla și ei acum, odată cu dumneavoastră”, a dezvăluit actrița, potrivit aceleați surse.

În luna ianuarie a anului 2024, Ezgi Mola a împărtășit cu admiratorii ei o poză în care îl avea în brațe pe micuțul ei, anunțându-i astfel că a devenit mamă.

Pe fața actriței se afla un zâmbet mare, arătând astfel că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar rolul de mamă este unul ce o face împlinită din toate punctele de vedere.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!