Cum arata statiunea Mamaia cu putin timp inainte de inceperea sezonului estival

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

In mai putin de o saptamana, peste 40 000 de oameni vor veni pe litoral, sa petreaca. In ce stadiu sunt pregatirile de 1 Mai, dar si ce alternative au turistii, aflati acum.

Pe faleza din Mamaia se lucreaza in ton cu vremea de afara: incet si fara chef. Cei cativa muncitori pe care i-am gasit n-au patru maini sa termine lucrarile incepute in decembrie, dar nici nu-i zoreste cineva. Mai cu spor, se lucreaza la renovarea restaurantelor, dar asta nu mira pe nimeni. Patronii si-au frecat mainile cand au auzit ca litoralul se va umple de turisti. Asa ca au pus si ei osul la treaba.

Tot efortul afaceristilor ar putea trece neobservat de 1 Mai. Putini sunt cei care se incumeta acum sa se aventureze pe faleza. Turistii care vin la mare fara prea mult bagaj si nimeresc aici trebuie sa stie un lucru, in caz de nevoie: magazinele sunt in paragina!

Chiar si asa, primarul Radu Mazare este convins ca santierul nu ii va incomoda pe turistii de saptamana viitoare.

Peste 40.000 de turisti sunt asteptati de 1 Mai, la mare, iar numarul lor va creste. Astazi a inceput programul „Litoralul pentru toti”, valabil pana pe 15 iunie. Tot de 1 mai, va fi lansat si videoclipul complet de promovare a statiunii Mamaia, eveniment marcat cu mare fast de insusi primarul Radu Mazare.

##VIDEO110289##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.