Cum arată Ștefania de la „Casa iubirii” nemachiată! Fosta concurentă nu se ferește să apară naturală pe Internet

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 oct 2024, 21:59

Tânăra a decis de această dată să se arate într-o lumină cât mai naturală

 
Sursa: Instagram stefaniacarausu

Ștefania, fostă concurentă în sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”, și-a surprins recent fanii cu un gest neașteptat: s-a filmat complet nemachiată și a postat clipul pe rețelele sociale.

Tânăra, cunoscută pentru atenția pe care o acordă imaginii sale publice, a decis de această dată să se arate într-o lumină cât mai naturală, fără machiaj sau filtre, gest care a fost foarte bine primit de admiratorii săi.

Citește și: Schimbare de look pentru Ștefania de la Casa Iubirii! Imaginile în care fosta concurentă e greu de recunoscut

Cum arată Ștefania de la Casa Iubirii nemachiată

După eliminarea din competiție, la mijlocul lunii iulie, Ștefania a devenit tot mai activă în mediul online, împărtășind momente din viața sa cotidiană pe diverse platforme de social media. Fiind pasionată de modelling, Ștefania acordă multă atenție aspectului său fizic și felului în care se prezintă în fața publicului, însă clipul recent a fost o schimbare de direcție.

În video-ul postat pe TikTok, ea a apărut cu tenul complet curat, fără farduri, arătându-le fanilor rutina sa de machiaj de la început.

Fanii au fost încântați să o vadă într-o ipostază atât de naturală, demonstrând astfel că frumusețea sa nu depinde doar de machiaj. Postarea a primit numeroase comentarii apreciative: „Minunată!” a comentat unul dintre fani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Ștefania trăiește o poveste de dragoste alături de Cosmin

Ștefania și Cosmin s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial „Casa Iubirii”, unde s-au îndrăgostit și au trăit momente frumoase împreună. 

În afara emisiunii, cei doi și-au continuat relația, iar la scurt timp s-au mutat împreună.

La interviul de la „Culisele iubirii”, Ștefania a fost întrebată despre calitățile și defectele pe care le-a descoperit la iubitul ei de când împart același cămin: „Ce îți place cel mai mult la Cosmin și ce te deranjează cel mai tare?”.

Ștefania a avut, în mare parte, cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, întrucât este foarte grijuliu cu ea și caută să o facă fericită prin diverse gesturi mici.

„Îmi place că este foarte atent cu mine. De exemplu, știe că îmi place o ciocolățică și de fiecare dată când se duce undeva vine acasă cu ciocolățica aia și chestia asta mă bucură foarte mult, că e atent la orice mic detaliu și îmi mai face cadouri din când în când. Chiar dacă suntem doar de trei săptămâni, m-a surprins de foarte multe ori”,  a

spus fosta concurentă de la „Casa iubirii”.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.