Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!

Autor: Bianca Vidoi

Sumru Yavrucuk

Sursa: Instagram sumruyavrucuk

Sumru Yavrucuk este o cunoscută actriță din Turcia, ce a jucat în nenumărate producții, precum „Tablou de familie”, „Fatmagul” și „Nehir”.

Sumru Yavrucuk este o persoană cu un renume uriaș în industria divertismentului turcesc, fiind cunoscută pentru numeroasele personaje cărora le-a dat viață pe parcursul anilor. Actrița joacă în serialul turcesc „Tablou de familie”, însă în urmă cu 10 ani, Sumru Yavrucuk era de nerecunoscut. Iată cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani.

Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani

Sumru Yavrucuk s-a născut pe 24 septembrie 1961 în Ankara, iar serialul „Tablou de familie” îi pune în valoare eleganța și talentul cu care aceasta se poate mândri la 63 de ani. Telespectatorii Kanal D o recunosc pe actrița din serialele „Tablou de familie”, „Fatmagul” și „Nehir” după părul lung și blond pe care îl are, însă în urmă cu 10 ani, aceasta a avut parte de o tunsoare cu totul neașteptată.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie: “Când aveam 17 ani, am vizitat un târg (…) Acolo reprezentantul unei agenții de modeling m-a văzut …”

Consacrată pentru părul ei blond, Sumru Yavrucuk a decis să facă o schimbare de look în urmă cu 10 ani și a decis să își taie părul.

Actrița a decis în anul 2013- 2014 să își pună în valoare trăsăturile feței cu ajutorul unei tunsori simple, însă nu a renunțat la blondul ce a consacrat-o în atâția ani. Din acea perioadă, actrița din „Tablou de familie” și-a lăsat părul să crească.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Care a fost începutul carierei actriței Sumru Yavrucuk?

Sumru Yavrucuk s-a născut pe 24 septembrie 1961 în Ankara, iar aceasta și-a expus talentul în nenumărate rânduri în numeroasele producții în care a dat viață personajelor. Sumru Yavrucuk a început studiile la Departamentul de Canto și Teatru al Conservatorului Municipal din Istanbul, însă aceasta a decis ulterior să se transfere la Conservatorul de Stat din Ankara. 

După ce aceasta a terminat studiile, Sumru Yavrucuk a început să lucreze la Teatrul de Stat din Istanbul în 1982, unde a avut onoarea de a juca numeroase piese de teatru în fața publicului, precum „Lysistrata”, „Visul unei nopți de vară”, „The Beauty Queen of Leenane”, „Epopeea lui Ghilgameș” și „Macbeth”. 

La scurt după ce a absolvit, Sumru Yavrucuk a început să facă un studiu pentru persoanele cu deficiență de auz, iar timp de 10 ani, aceasta a condus un grup de teatru format din surdo-muți timp de aproape zece ani.

Această activitate a realizat-o pe post de voluntar, iar Sumru Yavrucuk recunoaște că: “A fost o experiență uimitoare. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată în viața mea. Crede-mă, m-a educat cel puțin la fel de mult ca conservatorul.”, potrivit tolbacudetoate.ro.

Cu toate acestea, în anul 1988 aceasta a decis să încerce ceva nou în cariera sa, așa că a avut oportunitatea de a debuta în televiziune. Cariera actriței a fost în continuă ascensiune din acel moment, fiind cunoscută pentru rolurile sale în „Baraj”, „Room Number: 309” sau „Yabancı Damat”.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!