Cum arată Sumru Yavrucuk, care joacă rolul avocatei Çolpan în serialul „Tablou de familie”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță înainte de începerea filmărilor! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2024, 23:48
video Foto(4)

Sumru Yavrucuk, care dă viață avocatei Çolpan în serialul „Tablou de familie”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță, dincolo de platourile de filmare!

Sumru Yavrucuk este considerată o figură emblematică a cinematografiei turcești. Deși are venerabila vârstă de 62 de ani, aceasta continuă să joace pe platourile de filmare cu aceeași pasiune și dăruire că în primii săi ani de carieră în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. De curând, celebra actriță și-a surprins fanii din mediul online cu o apariție de senzație, fără machiaj, semn că nu se teme de modul în care ar putea să fie percepută dincolo de aparițiile sale în față camerelor de

filmat.

Sumru Yavrucuk, care dă viață avocatei Çolpan din serialul „Tablou de familie”, apariție uluitoare fără machiaj

Deși are 62 de ani și peste patru decenii de carieră fulminantă, Sumru Yavrucuk nu are de gând să se retragă de pe platourile de filmare, ci își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale spectaculoase în producții de excepție.

Citește și: CULISE. Imagini inedite de la sedinta foto pentru serialul “Tablou de familie”. Iata cum s-au distrat actorii la shooting

Unul dintre cele mai recente roluri jucate magistral este cel din serialul Tablou de familie, în care Sumru Yavrucuk a dat viață personajului Çolpan, o avocata de succes și mama a trei fete, pe care le-a crescut singură cu multe sacrificii și compromisuri. De curând, îndrăgita actriță și-a uluit fanii cu o nouă apariție de senzație în mediul online. Aceasta și-a făcut apariția fără machiaj, semn că nu se sfiește deloc să apară chiar și fără machiaj, deoarece are încă un ten frumos și bine îngrijit pentru vârsta sa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Sumru Yavrucuk, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Sumru Yavrucuk s-a născut în 1961, în capitala Ankara, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a plecat în Istanbul, pentru a-și continuă studiile. Însă la scurtă vreme după ce a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, aceasta a decis să se transfere la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Ankara.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală

În anul 1982, Sumru Yavrucuk a urcat pentru prima dată pe scena unui teatru și a înregistrat succes după succes și a ajuns treptat la mari performanțe. În anul 1988, Sumru Yavrucuk a jucat primul ei rol într-un serial de televiziune, intitulat Once Canan, care i-a adus și primul mare succes în construirea carierei sale de actriță. Cel mai recent rol jucat într-un serial turcesc este cel din producția Tablou de familie, care s-a desfășurat vreme de un an.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!