Cum arăta Sumru Yavrucuk, care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, la douăzeci de ani, la început de carieră! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 20:13

Sumru Yavrucuk, actrița care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu patru decenii, la început de carieră!

Sumru Yavrucuk are venerabila vârstă de 62 de ani și cu toate acestea își surprinde în continuare fanii cu noi roluri importante în producții de excepție. În cele peste patru decenii de activitate pe platourile de filmare, renumită actrița a demonstrat un talent desăvârșit și o carisma aparte. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2022, când a jucat în serialul Nehir, în care a dat viață personajului Zerrin.

Cum arăta celebra actriță Sumru Yavrucuk în urmă cu patru decenii, la început de carieră

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte renumită actrița Sumru Yavrucuk este serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Çolpan, care i-a adus încă o reușită pe plan profesional și un plus de notorietate în străinătate.

Citește și: Cine este și câți ani are Sumru Yavrucuk, actrița care joacă rolul lui Colpan Cevher în „Tablou de familie”

Când nu se află pe platourile de filmare, celebra actrița este activă în mediul online, unde obișnuiește să publice imagini și clipuri de senzație atât din timpul filmărilor, cât și din arhivă personală. De curând, această a postat câteva imagini de pe vremea în care avea doar douăzeci de ani și se află la început de carieră.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Sumru Yavrucuk, o carieră de excepție de peste patru decenii

Născută în anul 1961, în Ankara, Sumru Yavrucuk a crescut și a studiat în capitală până la vârstă majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile. După absolvirea liceului, Sumru a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, aceasta a decis să se transfere la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Ankara.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală

În 1982, Sumru Yavrucuk a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara și a înregistrat reușită după reușită. În anul 1988, Sumru Yavrucuk a jucat primul ei rol într-un serial de televiziune, intitulat Once Canan, care i-a adus și primul mare succes în construirea carierei sale.

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.