Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2023, 15:17
Foto(6)

Renumita Simge Selçuk, actrița care a dat viață personajului Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, a trecut prin multe transformări estetice de-a lungul anilor. Iată cum arăta aceasta la 19 ani, înainte de a recurge la operații estetice!

Simge Selçuk are 47 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, superbă actrița a reușit să cucerească inimile telespectatorilor cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea răpitoare, jucând magistral în producții de excepție. Cel mai recent proiect în care a jucat este serialul Totul pentru familia mea, ale cărui filmări încă se continuă în Istanbul, în care dă viață personajului Nebahat, ce i-a adus mare succes în carieră.

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgită actrița este o femeie la fel de cochetă și de extravaganță și are mare grijă de felul în care arată, menținându-și o silueta perfectă.

Cum arăta Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice

Simge Selçuk a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, unde a crescut și a studiat.

Pentru că a dovedit un real talent actoricesc încă din perioada adolescenței, părinții săi au decis să o îndrume și să o sprijine către acest domeniu care avea să o transforme într-o mare vedetă a Turciei peste ani. După absolvirea liceului Simge a fost admisă la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu succes, reușind astfel să își vadă visul împlinit.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Simge Selçuk!

În 1993, Simge Selçuk a debutat cu un rol secundar în producția Ferhunde Hanımlar, care a reprezentat rampă de lansare către cariera strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în producții de mare succes, care i-au adus tinerei actrițe notorietate dar și admirația publicului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Simge Selçuk are în prezent vârsta de 47 de ani, însă arată uluitor și surprinde la fiecare apariție în spațiul public. Fie că joacă pe platourile de filmare, fie că este surprinsă în oraș, celebra actrița are mare grijă de felul în care arată și de ținutele pe care le îmbracă.

Îndrăgita actriță a apelat in ultimii ani la mai multe intervenții estetice, pentru a avea un aspect fizic perfect. Însă aceasta nu s-a jenat niciodată nici de înfățișarea pe care o avea pe vremea când avea doar 19 ani și când se mândrea cu un look natural la fel de încântător și rebel, așa cum spune chiar ea: „Tinerețe rebelă” 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, imagini rare din perioada în care nu avea nicio intervenție estetică! Iată cum arăta celebra actriță Simge Selçuk, în urmă cu 30 de ani, când avea o înfățișare naturală!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?