Cum arăta Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de a recurge la operațiile estetice! Iată ce înfățișare avea actrița Ahu Yağtu la început de carieră!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2022, 21:14
Foto(4)

Îndrăgita Ahu Yağtu se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu două decenii.

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, a adus în atenția publicului nu numai o poveste impresionantă de viață, ci și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia și în străinătate. Printre marii actori din distribuția îndrăgitului serial se numără și talentata actrița Ahu Yağtu, pe care telespectatorii au cunoscut-o încă din anul 2010, în serialul Dragoste și pedeapsa și apoi în producția Furtună pe Bosfor, în rolul Candan și de curând, această a revenit în serialul Totul pentru familia mea.

Cum arăta Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de a recurge la operațiile estetice

Ahu Yağtu s-a născut în anul 1978, în Izmir, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. După absolvirea școlii gimnaziale, adolescență Ahu s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de tatăl ei, în Istanbul, acolo unde a urmat liceul de artă și ulterior a decis să lucreze în modeling, fiind dornică de ascensiune rapidă și de a deveni celebra.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

În anul 1993, Ahu Yağtu a început să defileze pe marile podiumuri ale Turciei și treptat a devenit un model din ce în ce mai apreciat. Odată devenită celebră în lumea modelingului, Ahu a decis să revină la marea ei pasiune, actoria și s-a înscris la cursurile unei școli private de teatru, în Istanbul, pătrunzând astfel în lumea cinematografiei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2001 Ahu Yağtu a fost remarcată pentru talentul ei uluitor și la scurt timp a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, 90-60-90, în care a făcut față cu brio scenariului. Ulterior au urmat alte roluri în producții de excepție, care au continuat să ii aducă mari succese.

Cel mai recent rol jucat într-un serial a fost cel din producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Suzan, care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Dacă pe plan profesional destinul i-a pregătiți multe reușite, în viață personală, Ahu Yağtu nu a avut parte de același succes, deoarece a trecut prin două căsnicii ratate. Însă cea mai mare realizare a actriței este de departe fiul ei, Kemal Yilmaz, care are 10 ani și pe care îl iubește enorm și îl consideră cel mai important bărbat din viața ei.

Îndrăgita actriță Ahu Yağtu are o relație specială și cu fanii săi, din mediul virtual, acolo unde obișnuiește să posteze imagini inedite din prezent dar și din trecut. Celebra actrița nu s-a sfiit să își expună chiar și înfățișarea ei de pe vremea în care a debutat pe platourile de filmare, pe când avea douăzeci de ani.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahu Yağtu, celebra actriță care interpretează rolul Suzan în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Telespectatorii o cunosc din producția Furtuna pe Bosfor!