Cum arăta Teodora de la “Casa iubirii” în urmă cu șase ani. Tânăra și-a impresionat urmăritorii cu aparițiile sale în costum de baie

Autor: Diana Bostan

Ea este Teodora de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram/Facebook: Teodora Bănică

Teodora, noua concurentă din ”Casa iubirii” i-a fermecat pe băieți cu frumusețea sa, însă puțini știu cum arăta bruneta în adolescență.

Teodora este noua concurentă din ”Casa iubirii”, iar la scurt timp după intrarea ei în casă, susținătorii emisiunii au luat cu asalt rețelele sociale. Teodora nu este doar frumoasă, ci și talentată, însă un alt detaliu a atras atenția internauților în momentul în care au dat peste fotografiile frumoasei brunete din adolescență.

Citește și: Surpriză de proporții în “Casa iubirii”, în ediția de marți, 16 iulie. O nouă concurentă își va face apariția în camera roșie: „Eu am zis că e frumoasă”

Așa arăta Teodora de la ”Casa iubirii” în adolescență

Teodora, noua concurentă din emisiunea "Casa iubirii", a surprins pe toată lumea cu frumusețea sa naturală. Internauții au descoperit imagini cu Teodora de acum șase ani, când avea doar 15 ani, și au remarcat cât de atrăgătoare era încă din adolescență. Cu trăsături delicate și un zâmbet radiant, tânăra reușea să capteze atenția tuturor încă de pe atunci.

Citește și: Alexandra, subiectul principal de discuție în Casa Iubirii: „N-a avut nimic pentru Gagea, despre ce vorbim” De ce îl acuză concurenta pe Patrick că ar fi luat cecul „pe spatele ei”

Un detaliu notabil este faptul că Teodora și-a păstrat look-ul de atunci, inclusiv bretonul. Această continuitate în stilul ei a fost apreciată de fani, care consideră că bretonul îi conferă un aer distinctiv și fermecător.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Transformarea Teodorei din adolescenta frumoasă într-o tânără atrăgătoare și plină de încredere a fost admirată de toți cei care o urmăresc acum în cadrul emisiunii, în special din băieții din casă.

Teodora și-a uimit susținătorii cu aparițiile sale în costum de baie

Teodora, noua concurentă din ”Casa iubirii”, arată la fel de bine și în costum de baie, unde își etalează silueta tonifiată și eleganța naturală. Fotografiile postate de tânăra concurentă pe rețelele sociale au strâns numeroase aprecieri și comentarii pozitive, admiratorii remarcând cât de bine îi stă în acest tip de ținută și lăudându-i încrederea și frumusețea.

Citește și: Catinca și-ar fi dorit să aibă un copil cu Ștefan! Postarea care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

„Ce ochi frumoși ai”/ „Barbiee”/ „Frumoasă rău de tot”/ „Ești fantastică. Sexy și frumoasă”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postările Teodorei.