Cum arată Theo Rose, însărcinată în șapte luni. Artista radiază de fericire în ultimul trimestru de sarcină

Autor: Andreea Buinoschi

La începutul lunii trecute, Theo Rose a decis cum va naște

Sursa: Instagram

Theo Rose își va aduce copilul pe lume în mai puțin de trei luni, lucru ce o face să fie din ce în ce mai nerăbdătoare. Artista iubește copiii, iar faptul că și ea va avea unul o împlinește pe deplin.

Theo Rose se pregătește să își aducă băiatul pe lume, pe Sasha Ioan, în mai puțin de trei luni. Recent, aceasta s-a pozat cu burtica de gravidă, care a crescut foarte mult, spre bucuria fanilor săi din mediul online.

Cum arată Theo Rose, înscărcinată în luna a șaptea

Theo Rose a intrat, deja, în luna a șaptea și se apropie cu pași repezi de luna a opta, ceea ce înseamnă că mai este puțin până la marea întâlnire, dar emoțiile încep să fie din ce în ce mai puternice.

Theo Rose și-a pozat burtica de gravidă, în urmă cu puțin timp și a postat două fotografii în mediul online, spre bucuria fanilor care își doreau să o mai vadă. Internauții au felicitat-o imediat, iar comentarii pozitive au venit și din partea unor persone publice.

Citește și: Mesajul controversat postat de Theo Rose în mediul online, în a treia zi de Paște. Vedeta și-a pus fanii pe gânduri: ”Nu tu ai vrut succes?” Ce a vrut, de fapt, artista să transmită

„Luni. Un loc frumos mi-a schimbat ziua. Vă pup! Ăm”, a fost mesajul postat de iubita lui Anghel Damian, în dreptul celor două imagini.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va naște Theo Rose

La începutul lunii trecute, Theo Rose a decis cum va naște și, aparent, decizia nu a fost prea grea de luat. Artista a fugit mereu de operații și le-a evitat cât de mult s-a putut, lucru ce i-a ieșit foarte bine până acum.

Tocmai din acest motiv, iubita lui Anghel Damian nu își dorește să bifeze cezariana și speră să poată naște natural, pentru a se recupera mai repede și pentru a putea să se întoarcă la viața profesională, deoarece nu poate sta prea mult

departea de ea.

Totodată, Theo Rose a recunoscut că nu a scăpat de frică, deoarece, fiind prima naștere, nu știe la ce trebuie să se aștepte. De asemenea, a mărturisit că nici nu își poate face speranțe, deoarece experiența nașterii pe cale naturală diferă de la femeie la femeie.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural.

E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros. Acum, Dumnezeu știe cum o fi.

Citește și: Theo Rose întâmpină probleme serioase în sarcină: „Nu mai pot să respir”. Artista trece prin clipe grele, cu trei luni înainte să nască

Am și zile în care sunt curajoasă și zic: «Bă, mai bine suport câteva ore travaliul și, după aia, mă refac și pot să-mi continui viața».

(...) Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că, totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus aceasta, pe contul ei de Instagram.