Cum arata Theo Rose la cativa anisori! Ai recunoste-o?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 dec 2020, 12:37
Cum arata Theo Rose la cativa anisori
Sursa: Instagram

Concurenta "Bravo, ai stil!Celebrites" pe langa faptul ca e frumoasa, este si extrem de haioasa.

Theo Rose le-a aratat fanilor o fotografie de la cativa anisori insotita de un comentariu emotionant. Pe langa cuvintele pline de incurajare catre toti cei care trec prin momente dificile, la cea data Theo tocmai povestise experienta prin care a trecut cerand ajutor specializat, urmaritorii ei si-au putut da seama ca inca de mica cantareata era facuta pentru scena. Interpretand rolul trandafirului in piesa "Micul Print", Theo uimeste prin prezenta scenica si expresivitate.

Cu siguranta, si la acei cativa anisori, cantareata dadea dovada de mult talent.

Citeste si: Andreea Tonciu, surpriza uriasa din partea sotului de ziua ei de nume!

Theo Rose, descoperita de Valeriu Lazarov

Chiar in filmuletul alaturi de iubitul ei, Alex, Theo spune ca de la trei ani si-a inceput cariera artistica atunci cand a fost remarcata de remarcabilul om de televiziune Valeriu Lazarov.

"Viata ne da indicii. Am gasit poza asta cu mine, interpretand rolul trandafirului din “Micul Print”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose, mesaj de sustinere pentru fani

Citeste si: Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat cantareata

Am inteles deja ca nimic nu e intamplator si ca Dumnezeu ne trimite semne. Trebuie doar sa tinem ochii deschisi si sa le vedem.Pentru mine e mare lucru ca voi imi sunteti aproape si ma iubiti.

Am primit aseara atatea mesaje din partea voastra... Cred ca ne-am creat cu totii o parere gresita despre oameni. Nu exista oameni rai. Exista oameni cu frustrari, suparari, nevoia de a refula, de a se apara, de a demonstra. E firesc sa avem cu totii probleme. Cel mai important e sa cautam sa ne ajutam intre noi. Si n-aveti idee cat ma ajuta faptul ca sunteti aici cu un gand bun pentru mine, oricand.
Sper sa va alin si eu durerile sau sa va pot fi de folos candva, a spus Theo. 

Theo Rose se lupta pentru trofeul "Bravo, ai stil!Celebrities" cu Andreea Tonciu, Roxana Nemes, Oana Radu, Cristina Siscanu si Deea Codrea.