Cum arăta Tina Turner în tinerețe. Celebra cântăreață a împlinit 83 ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 aug 2023, 06:00

Cum arăta Tina Turner în tinerețe

Sursa: Facebook Tina Turner

Tina Turner împlinește astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani, iar aceasta arată ca la începuturile carierei sale muzicale, dar cum arăta artista în tinerețe.

Tina Turner arată ca în tinerețe, tenul ei este perfect, rujul colorat nu îi lipsește niciodată, iar stilul ei este unul simplu și apreciat de toată lumea.

Citește și: Care sunt mișcările care l-au consacrat pe Mick Jagger, solistul Rolling Stones

Cum arăta Tina Turner în tinerețe

Chiar dacă viața cântăreței nu a fost una ușoară, aceasta întotdeauna avea o înfățișare aparte.

Tina Turner arată la 83 de ani cum arăta în tinerețe, tenul ei fiind mereu perfect, rujul vibrant fiind nelipsit, iar stilul ei fiind unul de invidiat.

Tina Turner este o celebră cântăreață ce și-a început cariera muzicală în anul 1960, atunci când artista a început să apară pe scenă alături de soțul ei, Ike Turner. La scurt timp de la apariția acestora împreună în lumina reflectoarelor, faima a venit imediat, minunatul cuplu fiind mereu apreciat pentru spectacolele lor live, una dintre piesele lor ajungând chiar în primele cinci piese difuzate pe radio în lumea întreagă.

Însă în ciuda succesului celor doi îndrăgostiți, șocul divorțului dintre aceștia i-a uimit pe fani. După o perioadă de la separarea celor doi, Tina Turner a povestit motivul pentru care s-a produs divorțul. Comportamentul abuziv și agresiunea fizică la care recurgea Ike Turner a făcut-o pe Tina Turner să dorească separarea în viața private, dar și profesională.

După acest impas, cariera solo a Tinei Turner a început, chiar dacă mult mai lent decât și-ar fi imaginat artista.

A continuat să cânte în localuri de categorie inferioară și să-și împrumute vocea pe albumele altor artiști, însă fără un succes notabil. În anul 1985 cântecele acesteia au început să fie iar pe primele locuri, iar după acest nou debut al carierei sale au urmat zeci de albume pentru care e cunoscută artista.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Avea forme de zeita, insa acum a ajuns epava! O celebritate in voga la Hollywood a socat cand a aparut la plaja

Tina Turner a împlinit 83 ani

Tina Turner a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani, iar artista arată cum nu se poate mai bine. Artista a decis să își încheie cariera muzicală în anul 2009, după un ultim turneu mondial.

Artista a trecut cu bine de cancer, după ce a trecut printr-o operație prin care medicii i-au extirpat o parte din intestine, dar problemele renale s-au agravat. Al doilea soț, Erwin Bach,  i-a donat un rinichi, iar operația de transplant s-a încheiat cu succes în aprilie 2017. Tina Turner se bucură acum de restul vieții ei împreună cu soțul ei, în Elveția.

După 9 ani în care Tina Turner nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, aceasta a fost prezentă la decernarea premiilor Grammy când a primit unul pentru întreaga activitate. Fanii

ce au dorit să îi mai asculte hiturile au putut face asta la deschiderea TINA: The Tina Turner Musical la Teatrul Aldwych din Londra.

Citește și: 15 vedete care nu incearca sa isi mascheze varsta! Arata LA FEL DE BINE ca in tinerete FOTO

Surse: life.ro, viva.ro

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.