Cum arata tinerica de 19 ani, presupusa iubita a lui Ozcan Deniz. Actorul, atac virulent: "Rusine, nu mai puneti astfel de intrebari!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2020, 13:40

Ozcan Deniz ar fi negat pentru CNN Turk ca ar avea o legatura cu Afra Saracoglu, alaturi de care joaca in noua productie cu actrita Nurgul Yesilcay.

In presa din Turcia au inceput sa apara articole conform carora Ozcan Deniz ar avea o legatura cu mai tanara sa colega de platou, Afra, insa dupa ce mai multi jurnalisti au facut astfel de supozitii pe care le-ar fi si scris, vedeta a luat atitudine pentru postul CNN Turk si ar fi spus ca totul este o prostie si ca sunt inventii, mai ales ca i-ar putea fi fiica, asa cum este si in serial.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El a fost foarte categoric si radical in ce priveste aceste zvonuri si le-a negat cu vehementa, mai ales ca mai multe guri rele au spus ca actorul ar avea un apetit pentru femeile mult mai tinere decat el si toate

iubitele lui ar fi avut putin peste 20 de ani.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.