Cum arată Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, cu doar câteva zile înainte de a naște! Iată cât de frumoasă si suplă este viitoarea mămică Hande Soral!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2022, 17:43
Foto(4)

Superba actriță Hande Soral așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului ei.

Viitorii părinți, Hande Soral și Ismail Demirci, formează unul dintre cele mai reușite și solide cupluri de actori din Turcia și așteaptă cu mare nerăbdare să vină pe lume primul lor copil.
În luna martie cei doi actori au decis să organizeze o petrecere de senzație de tip Baby Shower, înainte că fiul lor să vină pe lume, alături de rude și prieteni apropiați. Iar recent frumoasă actrița a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care și-a arată burtică în cea de-a nouă luna de sarcina.

Cum arată Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, cu doar câteva zile înainte de a naște

Actorii Hande Soral și Ismail Demirci s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, fiind colegi de breaslă iar după circa doi ani de relație au decis să se căsătorească și să își întemeieze o familie împreună. La finalul anului trecut cei doi soți au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, după cinci ani de la nuntă lor și sunt foarte de fericiți de faptul că li s-a îndeplinit marea dorința.

Luna trecută Hande Soral și Ismail Demirci au organizat o petrecere pe cinste înainte că fiul lor să vină pe lume pentru a se bucură alături de prietenii lor și a le comunica ce nume au ales pentru micuțul lor. Aceștia au decis că fiul lor să poarte numele Ali și abia așteaptă să îl țînă în brațe și să îl dezmierde. Celebra actrița le-a împărtășit și fanilor ei în mediul virtual ocateva imagini de la petrecerea de poveste desfășurată în aer liber, în grădina casei lor din Istanbul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la petrecerea de Baby Shower! Cum arată celebra Hande Soral cu doar o lună înainte de a aduce pe lume primul ei copil!

De curând, aflată în ultima luna de sarcina, cu doar câteva zile înainte de a naște, Hande Soral a mai publicat o imagine inedită în care și-a expus burtică de graviduta, arătând astfel tuturor cât de puține kilograme

a luat pe durata sarcinii. Celebra actrița arată uluitor și este extrem de fericită și împlinită alături de soțul ei.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă! Iată cum arată actrița Hande Soral în cea de-a șaptea lună de sarcină

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.