Cum arata un fost Mister Universe la 100 de ani. Secretul longevitatii sale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 07:30

Un fost Mister Universe, care tocmai a implinit varsta de 100 de ani, spune ca fericirea, viata lipsita de tensiuni si o dieta simpla constand in lapte, fructe, legume si orez sunt cheile longevitatii sale.

Manohar Aich, care are 1.5 metri inaltime, a indurat saracia si inchisoarea pentru a-si putea atinge visul, acela de a avea un fizic de nota zece.

 

Totul a inceput in 1942, cand s-a alaturat fortelor aeriene din India, care atunci era sub ocupatie britanica.

 

Incurajat de un ofiter britanic, care i-a facut cunostinta cu un antrenor, Manohar Aich a inceput sa-si lucreze corpul.

In scurt timp primea aprecieri de la colegii sai referitoare la fizicul pe care il avea. Dupa cativa ani insa a fost arestat si inchis dupa ce a protestat impotriva represiunii coloniale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

"Abia in inchisoare am

inceput sa ma antrenez serios pentru campionatul mondial. Exersam singur, fara echipament, cam 12 ore pe zi", isi aminteste Manohar Aich.

 

Conducerea inchisorii a fost impresionata de perseverenta lui si l-a sprijinit, oferindu-i posibilitatea sa urmeze o dieta speciala care sa-i completeze eforturile.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mr-univesre2-c8cf1d1a2cd4d194ed63f2936b9f3488.JPG