Cum arata vaduva lui Emi Pian, interlopul ucis in Capitala! Imagini rare cu frumoasa lui sotie

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 23 sep 2020, 09:05

Cunoscutul interlop Emi Pian a fost ucis in Capitala. Aceasta a lasat in urma o familie indurerata.

Cum arata sotia lui Emi Pian

Emi Pian a lasat in urma lui doi copii si o sotie indurerata. Cei doi s-au casatorit in 2015 si au facut o petrecere de pomina in Capitala. La nuntă au fost invitați membri importanți ai clanurilor interlope din toată țara. Mireasa a îmbrăcat o rochie superbă, bătută în pietre și a dansat până dimineață pe ritmuri de manele cântate de Nicolae Guță, Adrian Minune și Sorinel Puștiu. 

Citeste si: Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este înfiorător

Nunta a avut 600 de invitați și artiști pe măsură care au încins atmosfera. Printre aceștia s-a numărat și Florin Salam, despre care se spune că în ultima perioadă avea probleme cu interlopul din clanul Duduienilor. Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumătri.

cu toate acestea se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatăl lui Emi Pian ar fi facut atac de cord când a auzit de decesul fiului său 

În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţă Poliţia Capitalei, ieri.

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

 

 

Taguri: