Cum arata Valentina Pelinel nemachiata, la varsta de 38 de ani! Doar Cristi Borcea o vede asa! Ti se mai pare la fel de frumoasa?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 dec 2018, 14:07

Valentina Pelinel este o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si personal.

Viata privata s-a schimbat radical in ultima perioada pentru Valentina Pelinel: frumoasa vedeta s-a casatorit cu Cristi Borcea si a devenit mamica, aducandu-l pe lume pe micutul Milan.

Mai mult, ea urmeaza sa fie din nou mama, fiind insarcinata cu gemeni. Valentina a recunoscut intr-un interviu ca aceasta sarcina nu este deloc usoara, si ca i-a fost mult mai usor cand l-a avut in pantece pe Milan:

"Cu Milan a fost o sarcina extrem de usoara, nici acum nu e extrem de grea avand în vedere ca sunt gemeni. Imi e mai greu... ma misc mai greu... am avut ceva dureri de spate, am avut o perioada scurta de arsuri.

"Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan... din cate am auzit ar trebui sa fiu multumita, norocoasa si sa fiu binecuvantata.

(...) Am pus minim 15 kg. Incerc sa ma cantaresc mai rar, ca pe ultima suta cantarul se accelereaza, dar şi la Milan am luat 26 de kilograme. Nu ma credea nimeni", a spus Valentina Pelinel.

Desi a ajuns la varsta de 38 de ani si are deja o sarcina la activ, Valentina Pelinel inca radiaza de frumusete, chiar si atunci cand nu este machiata!

Uite cum arata sotia lui Cristi Borcea, 100% naturala, fara niciun retus pe fata:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.