Cum arată vila din Snagov a Anamariei Prodan. Impresara se scaldă în lux: „Nu e pentru oricine!” Imagini VIDEO  

Author: Loredana Dobre
Actualizat: 03 aug 2022, 22:15

Anamaria Prodan este proprietara unei vile impresionante, care este situată pe malul lacului Snagov. 

Anamaria Prodan deține mai multe proprietăți imobiliare însă una dintre preferatele sale este vila din Snagov. Deși achiziționarea acesteia a fost motivată de considerente pragmatice, mai exact pentru a fi aproape de București, impresara mărturisea că s-a îndrăgostit iremediabil de locul acesta.

Cum arată vila din Snagov a impresarei Anamaria Prodan

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, de pe YouTube, vedeta a mărturisit că este costisitor să locuiască în afara Capitalei și, spune ea, „nu e pentru oricine”. „Aici nu e de modestie.

Nu e pentru toată lumea. Știi câți bani sunt aici, pe care îi dai numai pe benzină? Sunt 60 de kilometri până la București dus, 60 la întors”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan face mărturisiri dureroase la trei ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan. „Nu o sunam cu zilele…”

Ea mărturisea într-un interviu mai vechi că prietenii o pot găsi oricând în vila din Snagov, pentru că acolo îi place foarte mult să locuiască. „Casa asta am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare”, spunea Anamaria Prodan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe o suprafață de 1500 de metrii pătrați, vedeta a construit tot ce este util pentru familia ei în vila din Snagov. La parter este un living imens, bucătăria, un hol, camera bonei și o cameră de serviciu și baie. În toată casa sunt tablouri și postere din reviste și ziare. La etaj sunt patru camere și o baie. Una dintre încăperi a devenit biroul impresarei.

Anamaria Prodan vrea să înfieze un copil  

Deși are o familie numeroasă, Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” că și-ar mai dori un copil. Impresara spune că nu va putea să-l aducă pe lume ea însăși și ia în considerare adopția. 

Citeste si: Care este cel mai mare regret în viață al Anamariei Prodan: ”Dacă aveam mai multă minte...” Impresara visează la încă un copil

„Te naști și mori singur, să știi, cât de mulți copii ai. Toată lumea îmi spune că greșesc, eu trăiesc pentru copii...Aș mai vrea, dar nu mai pot. Poate, probabil dacă nu se grăbesc fetele, și nici nu au cum acum, mai ales Sarah, probabil că o să înfiez un copil. Cred că este cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”,  a spus Anamaria Prodan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.