Cum arată vila luxoasă a Simonei Halep. Sportiva a scos la vânzare imobilul cu nouă camere din Snagov

Author: Diana Bostan

Simona Halep a scos la vânzare vila din Snagov

Sursa: Instagram - Simona Halep

Simona Halep a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că-și scoate la vânzare vila din Snagov. Cât cere sportiva pentru imobilul cu nouă camere?

După ce a trecut printr-un divorț și a fost suspendată din tenisul mondial, Simona Halep a decis să vândă vila luxoasă pe care o deține în Snagov. Fanii jucătoarei de tenis au fost surprinși de anunțul făcut și s-au gândit că Simona ar putea avea probleme financiare.

Simona Halep și-a scos vila din Snagov la vânzare

Jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani s-a gândit că este timpul pentru o schimbare în viață ei.

Simona Halep a decis să-și vândă vila cu nouă camere din Snagov. Nu se cunosc încă motivele pentru care sportiva a recurs la această decizie, însă unele persoane susțin că aceasta ar putea avea probleme financiare.

Vila are și o însemnătate aparte pentru sportivă. În anul 2021, aceasta și Toni Iuruc au organizat petrecerea de logodnă în luxoasa vilă, chiar pe malul lacului Snagov.

Proprietatea este una impunătoare, având o suprafață de 10.000 de metri pătrați.

Citește și: Simona Halep a primit verdictul de la TAS. Când va reveni pe teren

Pentru cei care sunt interesați de imobilul Simonei Halep, sportiva cere suma de 4.4 milioane de euro, deși aceasta a fost evaluată la un milion de dolar. Imobilul luxos are nouă camere, dintre care una a fost amenajată special pentru trofeele câștigate de sportivă.

Vila este dotată cu piscină, sală de fitness și teren de tenis.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși vila impunătoare i-a lăsat fără răsuflare pe internauți, unii sunt de părere că suma cerută este una exagerată pentru România. ”E fiță, dar la banii ăștia poți cumpăra ceva asemănător pe Riviera Franceză sau Coasta Amalfitana, care  nu se compară cu Snagov”,

a fost unul dintre comentarii.

Sportiva Simona Halep a revenit pe terenul de tenis

Echipată corespunzător și cu racheta de tenis în mână, Simona Halep a pășit încrezătoare pe terenul de tenis. Sportiva a decis să se antreneze și pe terenul de tenis, nu doar în sala de forță. Videoclipul i-a bucurat pe fani, care au sărit imediat cu comentarii de încurajare.

Clipul postat de Simona Halep a strâns peste 700 de comentarii, iar piesa aleasă de sportivă pentru fundal a avut un mesaj specific. Românca a ales melodia ”Never Give Up” de la Sia, semn că este extrem de motivată și gată să încerce totul pentru a reveni cât mai repede în tenisul mondial.

Citește și: Simona Halep s-a reîntors pe terenul de tenis! Sportiva a postat totul pe o rețea de socializare

Pe data de 24 octombrie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a comunicat în mod oficial faptul că a fost înregistrat apelul făcut de Simona Halep împotriva suspendării de patru ani.

”Tribunalul Sportiv de Arbitraj a înregistrat apelul depus de către jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, împotriva deciziei luate de ITIA în data de 22 septembrie, în care a fost găsită responsabilă de încălcarea regulilor anti-doping, fiind sancționată cu o suspendare de patru ani, începând cu data de 7 octombrie 2022, și retragerea tuturor rezultatelor obținute în perioada 29 august 2022- 7 octombrie 2022”, se arată în comunicatul celor de la TAS, potrivit celor de la  Romania Insider.