Cum arata Viorica Dancila in tinerete! "Am fost mereu un om normal!" Iata cum arata fostul premier pe vremea cand avea doar 29 de ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2022, 16:50
Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei

Viorica Dancila a fost una dintre cele mai controversate femei de pe scena politica din Romania.

Desi a fost o femeie politician cu functia inalta de Premier al Romaniei si a fost extrem de controversata in acea perioada, Viorica Dancila a incercat mereu sa pastreze discretia atunci cand a venit vorba despre familia sa si despre trecutul ei petrecut in orasul de provincie, Videle.

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a dezvaluit intr-un interviu, mai multe detalii nestiute din viata personala.

Viorica Dancila, aparitie inedita de pe vremea cand avea doar 29 de ani!

Viorica Dancila a marturisit ca momentul in care l-a infiat pe Victor, fiul ei, a fost unul care i-a schimbat radical viata pe toate planurile si a insemnat o adevarata provocare, deoarece conditiile materiale pe care le avea atunci nu erau cele mai fericite. 

Viorica Dancila se afla la inceputul carierei sale in invatamant si locuia alaturi de sotul ei, la acel moment in Videle, intr-un apartament cu doua camere.

Insa in ciuda tuturor piedicilor, aceasta a reusit sa aiba o familie unita alaturi de sotul si de fiul lor. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fostul premier a dat publicitatii la un moment dat si o poza in care apare alaturi de familia ei, cand avea doar 29 de ani. La acea vreme, Viorica Dancila nu era blonda, ci bruneta, iar viata de cuplu s-a schimbat radical dupa ce ea si sotul ei l-au adoptat pe Victor, acesta devenind centrul universul pentru ei.

"Dupa ce l-am infiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Cand era greu, trebuia să depasim pentru ca era Victor. El a devenit răsfățatul familiei.", a marturisit Viorica Dancila.