Cum arăta Vlăduța Lupău în urmă cu 9 ani. O recunoști?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 05 feb 2024, 03:50

Cum arăta Vlăduța Lupău în urmă cu 9 ani. O recunoști?

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău

Cum arăta Vlăduța Lupău în 2014? Artista a trecut printr-o serie de transformări.

Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Are mii de fani, însă puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta în 2014.

Citește și: „Eu insist să mă opereze. Am două plase de medicamente”. Vlăduța Lupău a ajuns la Paris din cauza problemelor de sănătate pe care le are

Cum arăta Vlăduța Lupău în urmă cu 9 ani. O recunoști?

Vlăduța Lupău este apreciată atât pentru vocea ei deosebită, dar și pentru frumusețea ei. De-a lungul timpului artista nu și-a schimbat doar stilul vestimentar, ci și aspectul fizic. Cântăreața a trecut printr-o serie de transformări la nivel fizic, modificări ce i-au schimbat considerabil aspectul, deși Mama Natură fusese deja darnică în privința ei.

Recent, Vlăduța Lupău a publicat pe Instagram o fotografie cu ea din 2014, unde se poate observa că aspectul ei era diferit față de cel de acum.

În urmă cu 9 ani, interpreta de muzică populară avea buzele mai subțiri și sprâncenele foarte subțiri pensate. În ultimii ani, vedeta nu a făcut schimbări doar la aspectul fizic, ci și-a schimbat și stilul vestimentar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Vlăduța Lupău, noi probleme de sănătate! Cu ce se confruntă artista: ”O procedură peste care nu putem să trecem”

Vlăduța Lupău și-a făcut mai multe intervenții estetice

În urmă cu câțiva ani, celebra Vlăduța Lupău a recunoscut toate schimbările pe care și le-a făcut. Cântăreața a mărturisit că obișnuiește să meargă la clinica de înfrumusețare pentru diverse tratamente.

Ea a apelat la acidul hialuronic atât pentru mărirea buzelor, cât și pentru ridurile de expresie. Iată ce a declarat celebra interpretă despre intervențiile pe care și le-a făcut.

Citește și: Vlăduța Lupău a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician. La ce intervenție a apelat îndrăgita artistă

„Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r.

celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială.', a  transmis Vlăduța Lupău în urmă cu câțiva ani.