Cum arată Yasmina Ody la fix o săptămână după ce a născut. Iubita lui Pepe are o siluetă de invidiat. FOTO

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 15 mar 2023, 01:30

Cum arată Yasmina Ody la fix o săptămână după ce a născut. Iubita lui Pepe are o siluetă de invidiat. FOTO

Sursa: Instagram Yasmina Ody

Yasmina Ody a publicat prima fotografie cu ea la fix o săptămână de când a devenit mamă pentru prima dată. Iată cum arată proaspăta mămică.

Pepe și iubita lui, Yasmina Ody, sunt în culmea fericirii după ce în urmă cu o săptămână a venit pe lume fiul lor. Artistul a devenit tată pentru a treia oară, numai că de această dată este de băiat. În urmă cu doar câteva minute, Yasmina a postat prima poză cu ea după naștere.

Yasmina Ody are o siluetă de invidiat după naștere

Nici bine nu a devenit mamă pentru prima dată căci Yasmina Ody are o siluetă de invidiat. În urmă cu puțin timp, iubita lui Pepe a postat pe pagina de Instagram, la story, prima poză cu ea, la fix o săptămână de când l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

Frumoasa brunetă nu a acumulat prea multe kilograme în timpul sarcinii, drept dovadă astăzi se bucură de o siluetă de invidiat.

Tânăra s-a fotografiat în oglindă, purtând un tricou alb mulat și o pereche de colanți negri.

Pe data de 7 iunie, s-a născut băiețelul lui Pepe și al Yasminei, micuțul a primit nota 10 la naștere. Iubita lui Pepe a născut la o clinică privată din București, iar totul a decurs perfect. Cel mic a cântărit la naștere 2.750 de grame.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmina Ody, a adus pe lume un băiețel. Ce nume va purta micuțul

Ce nume au ales Pepe și Yasmina pentru fiul lor

Pepe și Yasmina Ody s-au gândit la tot până ca bebelușul să vină pe lume, chiar și la ce nume va purta. Potrivit unor declarații făcut de Pepe, la un moment dat, pe micuț ar urma să-l cheme Pepe Junior. 

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului

lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, Pepe la un post de televiziune. 

Citeste si: Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Cu ce se ocupă, de fapt, bărbatul. Detaliul care a ieșit la iveală imediat după ce s-au căsătorit

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.