Cum arăta Zümrüt din serialul Promisiunea, în urmă cu zece ani, la început de carieră! Iată ce înfățișare avea celebra actriță Ceren Yilmaz înainte de a recurge la intervențiile estetice

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2023, 14:00

Ceren Yilmaz, in rolul Zumrut din serialul Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Zümrüt din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi din mediul online! Renumita Ceren Yilmaz a publicat o imagine de senzație de la începutul carierei sale! Iată cum arăta îndrăgita actriță în urmă cu zece ani!

Ceren Yilmaz este considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești, numărându-se printre cele mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație. Deși are doar 33 de ani, carismatică actrița a reușit să cucerească deja publicul datorită talentului ei desăvârșit dovedit în producții de excepție în care a jucat încă de la frageda vârstă de 23 de ani. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superbă actrița de curând, în distribuția serialului Promisiunea, în care a interpretat magistral rolul principal Zumrut, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum în carieră.

Zümrüt din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi din mediul online

Ceren Yilmaz a venit pe lume în anul 1990, în orașul Samsun, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama, dar și sprijin material și moral pentru a-și îndeplini marile visuri pe plan profesional. După încheierea liceului Ceren s-a înscris la Facultatea de Scenografie din cadrul Universității Kocaeli, iar la scurt timp după absolvire a început să participe la castinguri organizate de renumitele case de producție din Istanbul și astfel a reușit să pătrundă în lumea

cinematografiei și să se remarce rapid.

Citește și: Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ceren Yilmaz, pe platourile de filmare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În 2013, pe când avea doar 23 de ani, Ceren Yilmaz a debutat pe platourile de filmare ale serialului Yagmurdan Kaçarken, care a reprezentat primul pas către carieră de succes de astăzi.

Această a fost apreciată încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de excepție, devenind tot mai cunoscută și admirată. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Zümrüt, care i-a adus cea mai mare reușită pe plan profesional.

Dincolo de activitatea intensă pe platourile de filmare, Ceren Yilmaz este activă și pe rețelele de socializare. Această publică deseori pe contul ei de Instagram diverse imagini și clipuri atât din timpul filmărilor, cât și din viață personală. De curând, superbă actrița și-a surprins fanii cu o imagine de colecție, de pe vremea în care avea 23 de ani, când a jucat cel de-al doilea ei rol, în serialul Filinta, în care a dat viață personajului central Hatice.

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.