Cum arătau Iancu Sterp și Denisa Coțolan în liceu pe vremea când formau un cuplu. De ce au rupt, de fapt, legătura: "Ne-am despărțit din niste prostii"

Autor: Alice Popescu

Imagini rare cu Iancu Sterp si Denisa Cotolan din liceu

Sursa: Instagram

Iancu Sterp si Denisa Cotolan s-au intalnit dupa aproape 8 ani si de atunci sunt de nedespartit.

Iancu Sterp se declara extrem de norocos că are la brat o fata atât de frumoasa și cuminte și unde mai pui că este și femeia pe care a iubit-o țoață viață și după care tânjea încă din liceu de când s-a produs ruptura dintre ei. Cei doi au fost împreună, însă viață i-a despărțit și fiecare a luat-o pe drumul sau, însă Iancu nu și-a luat niciodată gândul de la ea și de la faptul că ea este aleasa.

Mai mult, fiul cel mic al mamei Geta a recunoscut într-o emisiune TV faptul că mereu a purtat-o în suflet pe Denișa și își promisese că nu vă aduce acasă nicio femeie.

Citește și: Sebi, reacție nervoasă după ce Geta l-a dus din nou la oi! Cum l-a filmat fiica mamei Geta pe soțul ei în mijlocul stânei: "Îl las în pace, nu-i arde de TikTok!"

Cum aratau Iancu Sterp si Denisa Cotolan in liceu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu eram clasa a X a și ea a IX a.

Noi am fost atunci împreună în liceu eram mai mici, eram mai...și ne-am despărțit din niste prostii. A trecut mult timp, ea a avut o alta relație, de vreo 6 ani, am mai păstrat legătură de Crăciun și vara. Noi nu am putut stinge focul asta dintre noi. Trece viața și am zis să facem ceva că trece viață pe lângă noi. Chiar vorbeam cu ea că nu ne vine să credem că suntem împreună.
Chiar daca îmi era gândul la ea, o să facem casa cu altcineva. Dar a fost că în telenovelele alea. Ne mai dădeam așa cateun semnal
:
" Într-o seară, parcă ea mi-a dat mesaj, eu eram puțin amețit după o petrecere și am prins curaj și i-am zis să ne întâlnim și i-am zis: „Dacă nu vii acum, nu ne mai întâlnim”. Din seara aceea a devenit serioasă treaba”,  a
mai spus Iancu. 

Cum se intelege Denisa Cotolan cu mama Geta

Citește și: Prima ceartă dintre Denisa Coțolan și Iancu Sterp: "M-a sunat și a văzut! S-a supărat!"

Se pare ca toata familia Sterp este incantata de iubita lui Iancu, iar cea care se declara pe deplin cucerita este mama Geta. Daca mama Geta este multumita, atunci, clar Denisa a trecut testul si poate sa stea linistita:" „Am zis că n-o să duc nicio femeie la mama, dar pe ea am dus-o și s-a îndrăgostit

de mai tare de ea ca mine. Mama Geta e foarte fericită și încântată, spre surprinderea tuturor. Ele două se înțeleg foarte bine, Denisa este o fată, e o raritate pentru zilele noastre, este harnică și foarte isteață, este ultimul an la facultate”,  a declarat Iancu. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.