Cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav în prima zi de școală a fiicei lor. Imaginile vorbesc de la sine

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 iun 2023, 06:55
Cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav în prima zi de școală a fiicei lor Foto(4)

Cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav în prima zi de școală a fiicei lor

Sursa: Instagram

Zi de maximă importanță pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Cei doi s-au întâlnit astăzi pentru a merge alături de fiica lor, Sofia, la deschiderea noului an școlar.

Deși au divorțat în urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu și Victor Slav se reunesc mereu în momentele importante din viața fiicei lor, Sofia. Astăzi, cei doi s-au întâlnit și au condus-o pe micuța lor la deschiderea noului an școlar.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, apariție de zile mari la deschiderea noului an școlar

Emoții mari pentru Bianca Drăgușanu, care astăzi și-a condus fiica la deschiderea noului an școlar.

Micuța Sofia este la școală,  vedeta fiind este extrem de entuziasmată de cât de mare a crescut copilul ei.

Designerul și-a ținut fanii din mediul online la curent cu tot ce s-a întâmplat astăzi, în filmările pe care aceasta le-a postat s-a putut observa că și fostul ei soț, Victor Slav, a fost prezent în cea mai importantă zi din viața fiicei lor.

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia și a Biancai Drăgușanu: "O refuz daca depășește o anumită limită"

„Eu astăzi am mari emoții de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este la școală!”, le-a spus Bianca Drăgușanu urmăritorilor ei de pe Instagram.

Sofia a fost extrem de fericită să îi aibă pe ambii părinți alături de ea în această zi specială.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Totodată, Victor Slav nu s-a lăsat mai prejos și a postat și el o poză cu Sofia de la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Bianca Drăgușanu a fost constant lângă fiica sa și a ținut-o de mână până în clasă, fiind extrem de emoționată.

Se pare că vedeta și fostul ei soț sunt în relații foarte bune și se reunesc în momentele importante din viața fetiței lor.

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, despre cea mai mare prostie pe care a făcut-o în copilărie:" M-am suit pe deal, era întuneric, eu o vedeam pe ea și ea nu mă vedea pe mine"

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.