Fustita le-a jucat feste in emisiune! Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO

Author: O.P.
Actualizat: 24 iun 2020, 13:20

Bianca si Daiana sunt protagonistele unor incidente neprevazute, in emisiune.

Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO

Ambelor concurente le-au jucat feste fustita, lasand la vedere mai mult decat ar fi vrut acestea sa arate. Fanii emisiunii au surprins, insa, aceste imagini si le-au postat imediat pe retelele de socializare. 

Citeste si: Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

Bianca si Daiana au avut momente in care s-au inteles foarte bine in emisiune, dar au existat si momente tensionate intre cele doua. 

Citeste si: Cum arată Berna în costum de baie? Fotografia care i-a pus pe jar pe urmăritorii de pe instagram

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprinsa bruneta la un salon de infrumusetare!

Ambele au luptat pentru iubire, dar se pare ca dragostea este mai complicata decat ar fi crezut ele.

Iata imaginile postate de fanii emisiunii pe retelele de socializare: 

Citeste si: Ligi a răbufnit: "O să ne înțelegem în tribunal. E o acuzație foarte gravă!" Ce i-a spus Philip?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca și Livian nu formează un cuplu, dar nu ezită să se comporte de parcă ar fi împreună, ceea ce a dus la apariția foarte multor suspiciuni în legătură cu relația lor. Cei doi sunt despărțiți de mai bine de 4 luni, iar acum, când ar fi trebuit să sărbătorească 11 luni de relație, Livian a făcut un anunț important referitor la el și Bianca. Ce le-a mărturisit prietenilor de pe instagram?

Citeste si: Vesti triste despre mama fratilor Sterp! Ce a patit doamna Geta

Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

După luni în care s-au atacat recpiroc, și-au spus vorbe grele și au încercat să se îndepărteze unul de celălalt, se pare că Bianca și Livian au găsit modalitatea prin care să își rezolve problemele.

Nu s-au împăcat, dar relația lor s-a îmbunătățit vizibil, iar cel mai recent proiect în care au fost implicați cei doi este cea mai bună dovadă a acestui lucru.

Mai exact, Livian și Bianca au jucat rolul principal într-un videoclip al unei piese interpretate de Edy Talent. Livian a fost foarte fericit să își anunțe prietenii virtuali de acest lucru.

Citeste si: Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara! Iata cum arata acum, iubitul Andreei Pirui!

"Haită, trezirea! Trezirea că e belea. Am colaborat cu Edy Talent eu și Bianca. Eu împreună cu Bianca am colaborat cu Edy Talent pentru o surpriză, surpriză de proporții, a ieșit belea. Cu ocazia împlinirii a 11 luni, fără 4 luni, de relație. E o minunăție! O operă de artă!", a scris Livian pe instagram.

În videoclip, Livian și Bianca au intrat în rolul a doi îndrăgostiți care întâmpină probleme în relația de cuplu. "De ce mă urmărești, doar ți-am zis să pleci", este mesajul piesei, acesta aplicându-se și în viața reală a celor doi concurenți de la "Puterea Dragostei", fiind cunoscut faptul că Bianca a făcut mari eforturi pentru a-l convinge pe Livian să se împace cu ea.

Citeste si: Atenționare de călătorie. Ce trebuie să știe românii care vor să meargă în Grecia sau Bulgaria?

Citeste si: EA este noua iubita a lui Livian? Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.