Cum au apărut Klaus Iohannis și Carmen Iohannis la Adunarea Generală a ONU! Fotografia postată de președintele României

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 iun 2023, 03:45

Cum au apărut Klaus Iohannis și Carmen Iohannis la Adunarea Generală a ONU! Fotografia postată de președintele României

Sursa: Facebook Carmen Iohannis

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au apărut, la Adunarea Generală a ONU, alături de Joe Biden, președintele SUA, și Jill Biden.

Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficială de Facebook, vineri dimineață, o fotografie în care apare alături de soția sa, Carmen Tănase, de președintele SUA, Joe Biden, și de Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden.

Fotografia postată de Klaus Iohannis alături de soția lui, Joe Biden și Jill Biden

Fotografia a fost făcută la New York, cu ocazia recepției oferite în onoarea șefilor delegațiilor prezenți la Adunarea Generală a ONU, relatează G4Media.

Citeste si: Klaus Iohannis a anunțat creșterea pensiilor și a salariilor, având în vedere criza economică actuală: „Este aşteptat să crească şi salariile şi pensiile”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, a

transmis Klaus Iohannis, alături de fotografia în care apare lângă Carmen Iohannis, Joe Biden și Jill Biden.

Klaus Iohannis afirmă că economia României este în creștere

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi și cu membri ai comunităţii româneşti de pe Coasta de Vest a SUA, pentru a discuta cu ei. Liderul român a declarat că românii şi Guvernul României se implică în situația economică actuală, muncesc și nu pierd timpul.

De asemenea, a mai precizat că, în România, situația merge bine, iar economia ar fi în creștere.

Citeste si: Cine este designerul român care a creat rochiile pe care Carmen Iohannis le-a purtat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Colaborează cu soția președintelui de mult timp

„România este într-o situaţie, pe de o parte, extrem de complicată din motive legate de războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei,  pe de altă parte, cred că este bine să se ştie că românii şi Guvernul

României nu stau degeaba, se implică, muncesc şi, în mod, pentru mulţi surprinzător, pentru mine, natural, România merge bine şi economia românească creşte. Este o veste foarte, foarte pozitivă”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul întâlnirii, acolo unde a fost însoţit de soţia lui, Carmen Iohannis, şi de ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.