Cum au fost surprinse Andra Voloș și mama lui Bogdan Mocanu? Se întâmplă după ce s-a aflat de legătura dintre fostul concurent de la "Puterea Dragostei" și Bianca Comănici

Autor: B.H.

Andreea Pirui a dezvăluit că Bogdan Mocanu și Bianca Comănici ar fi întreținut relații intime. Cum au fost surprinse Andra Voloș și mama lui Bogdan Mocanu după ce s-au aflat aceste detalii?

Informațiile potrivit cărora Bogdan Mocanu și Bianca Comănici ar fi întreținut relații intime au încins spiritele și dacă mulți se așteptau ca aceste detalii să o facă pe Andra Voloș să pună capăt relației, ei bine, se pare că cei doi se înțeleg în continuare foarte bine.

Citeste si: Cum își cucerește Jador iubitele? Acum s-a aflat secretul lui

Cum au fost surprinse Andra Voloș și mama lui Bogdan Mocanu?

După ce detaliile legăturii dintre Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au ieșit la iveală, Andra Voloș, actuala iubită a fostului concurent de la "Puterea Dragostei", a preferat să se abțină de la comentarii și să evite un nou scandal. 

Mai mult decât atât, cei doi s-au afișat în continuare împreună, și-au declarat iubirea, iar acum, Andra Voloș și mama lui Bogdan Mocanu au fost surprinse într-o ipostază care dovedește că au o relație foarte apropiată.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș au mers în vizită la mama acestuia, iar Andra a profitat de ocazie pentru a o machia și coafa pe viitoarea ei soacră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex Zanoaga a plecat dupa Simina si Dominic! Ce mesaj i-a lasat acesteia

Astfel, cei doi au dovedit că în relația lor lucrurile merg mai bine ca niciodată.

Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce in casa "Puterea dragostei" s-a vorbit despre relatia dintre el si Bianca! "Dupa razboi multi viteji se arata..." Iata ce a spus fostul concurent!

Bogdan Mocanu a publicat un scurt filmulet pe contul lui de socializare, in care a sustinut ca a auzit despre faptul ca Andreea Pirui a spus in emisiune ca el si Bianca ar fi intretinut relatii intime. Iata ce replica a avut tanarul, care in prezent se afla intr-o relatie cu Andra Volos: "Dupa razboi multi viteji se arata...".

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Simina a născut! "Eu mă jur că..."

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.