Cum au fost surprinse Ilinca Vandici și Denise Rifai! Cele două prezentatoare de la Kanal D sunt în formă maximă/ FOTO

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 ian 2024, 15:10

Cum au fost surprinse Ilinca Vandici și Denise Rifai! Cele două prezentatoare de la Kanal D sunt în formă maximă

 
Sursa: Denise Rifai/Ilinca Vandici Facebook

Ilinca Vandici și Denise Rifai sunt două dintre cele mai apreciate prezentatoare de la Kanal D. De curând, cele două au reușit să impresioneze publicul cu aparițiile lor, demonstrând că sunt în formă maximă. Atât Ilinca, cât și Denise, au adoptat un stil de viață sănătos și au făcut alegeri înțelepte în ceea ce privește dieta și activitatea fizică, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Ilinca Vandici a reușit să câștige inimile spectatorilor prin energia sa contagioasă și prezența vibrantă la televizor. Vedeta a dezvăluit că secretul siluetei sale de invidiat constă într-un regim alimentar echilibrat și într-un program de exerciții regulate. Prezentatoarea a adoptat un stil de viață activ, practicând diverse activități fizice, precum yoga și antrenamente cardio.

Astfel, pe lângă faptul că este o prezentatoare de succes, Ilinca reușește să păstreze un echilibru între minte și corp.

Pe de altă parte, Denise Rifai, cunoscută pentru interviurile sale și prestația sa calmă la televizor, a împărtășit că secretul său constă într-o alimentație sănătoasă și gestionarea stresului. Prezentatoarea a dezvăluit că practică tehnici de relaxare, cum ar fi meditația, pentru a-și menține echilibrul mental și emoțional.

Cum au fost surprinse Ilinca Vandici și Denise Rifai. Cele două prezentatoare sunt în formă maximă

Pe lângă meseria de prezentatoare și relația de colegialitate, pe cele două le leagă o prietenie, dincolo de ecrane. Vedetele Kanal D au fost surprinse împreună în sala de sport, unde făceau diferite exerciții pentru a arăta cât mai bine.

Amuzate și ele de situație, cele două au spus că s-a mutat Kanal D la sală. Trecând de aceste aspecte, frumoasele prezentatoare arată minunat în echipamentul de sală!

Citește și: Un nou sezon al emisiunii de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai”, din 14 ianuarie, de la ora 23:30, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ce bine e să lucrezi în echipă. Ziceți și voi! ” a spus Ilinca.

„Zici că s-a mutat Kanal D la sală!” a completat-o și Denise.

Ilinca Vandici a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține

În urmă cu câteva luni, Ilinca a dezvăluit ce mănâncă într-o zi obișnuită, pentru a-și menține acest fizic de invidiat.

Citește și: Ilinca Vandici, despre „vârtejul nebun al filtrelor și a unei imagini perfecte”. De ce acestea scad stima de sine

Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a declarat Ilinca Vandici pentru Unica.ro.

La prânz, vedeta preferă „c arne cu salată, orez și carne și paste”.

„Nu am nicio reținere și nu mănânc neapărat paste integrale. Seara de obicei încerc să mănânc salate, salată cu ton, cu legume, grecească, salată cu mozzarela, diverse”.