Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius? Asta spune totul despre relația lor

Autor: B.H.

Andreea Pirui și Marius formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei" și chiar dacă au mai existat și neînțelegeri între ei, cei doi au rămas împreună. Cum au fost surprinși acum?

Andreea Pirui și Marius trăiesc o frumoasă poveste de iubire și nu se feresc să arate tuturor acest lucru. Pe rețelele de socializare, cei doi postează tot timpul fotografii împreună, semn că pe cei doi îi leagă sentimente puternice.

Citeste si: Gabriel a cedat! Nu s-a mai putut abține și a început să plângă de față cu toți colegii. Ce s-a întâmplat?

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius? Asta spune totul despre relația lor

Andreea Pirui și Marius sunt foarte fericiți împreună și se pare că au trecut peste problemele din trecut.

Au existat și momente în care cei doi au fost în pragul despărțirii, însă au reușit să comunice eficient și să clarifice lucrurile, astfel încât relația lor să nu fie afectată.

Citeste si: Felicitari! Andra Volos este insarcinata? Primele imagini cu burtica de gravida!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum, Andreea Pirui și Marius par că se înțeleg mai bine ca niciodată, iar felul în care au fost surprinși este cea mai bună dovadă a acestui lucru.

Într-un instastory, cei doi apar în timp ce se sărută și se alintă, dovedind tuturor cât de mult se iubesc. Mai mult, Andreea Pirui și Marius au dezvăluit ce nume de alint folosesc, cei doi adresându-se unul altuia folosind formulele "șoricelule" și "șoricico".

Citeste si: Cadoul pe care Simina de la Puterea dragostei l-a primit la naștere de la Andreea Mantea. ”Este ceva de suflet, mi l-a trimis de la Istanbul”! EXCLUSIV