Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România? Imaginile vorbesc de la sine

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 05:10

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România? Când toți credeau că s-au despărțit, cei doi au surprins din nou.

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România?  Deși părea că relația lor se îndreaptă cu pași repezi către final, se pare că cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun și să își rezolve problemele. 

Citeste si: Marius i-a spus Andreei Pirui tot ce crede despre ea: "Ești ipocrită!" Ce l-a deranjat?

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România? Imaginile vorbesc de la sine

În emisiune s-au tot certat, ba chiar au anunțat că se despart, după care au decis că sentimentele dintre ei sunt mult prea puternice pentru a pune capăt poveștii lor de iubire. Astfel, Marius și Andreea Pirui au decis să lase de-o parte neînțelegerile și să rămână împreună.

Alături de ceilalați concurenți de la "Puterea Dragostei", cei doi s-au întors în România, chiar înainte de Marea Finală.

Nici măcar acum, după ce au ajuns în țară, Andreea Pirui și Marius nu pot sta despărțiți. Astfel, cei doi s-au filmat într-un moment de tandrețe și au postat imaginile pe instagram, dorind astfel să arate susținătorilor lor că între ei lucrurile merg din ce în ce mai bine și că nu se mai pune problema unei posibile despărțiri.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", mesaj ingrijorator pe contul ei de socializare! Iata ce a transmis concurenta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Este Ligi marul real al discordiei? Iata ce marturisiri neasteptate a facut Marius si ce se va intampla cu relatia lor!

Andreea Pirui si Marius au trecut prin momente extrem de tensionate in Gala" Puterea dragostei" si au ajuns sa isi spuna adio.

Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Cu cateva zile in urma, Andreea si Marius au ajuns in pragul despartirii, dupa ce barbatul a acuzat-o pe iubita sa de tradare.

Cei doi se ataca in permanenta de ceva vreme, iar pe retelele de socializare Andreea Pirui chiar anunta ca relatia lor a luat sfarsit.

Andreea Pirui s-a aratat foarte nemultumita de acuzele iubitului ei, iar acesta, la randul lui, i-a replicat ca nu are incredere in ea. Problemele par mai profunde decat niste tensiuni obisnuite intre doi iubiti. Neintelegerile celor doi indragostiti s-au reaprins in Gala" Puterea dragostei", cand, Marius, Andreea si Ligi au inceput sa isi expuna nemultumirile. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Puterea dragostei 13 iulie. Scandal monstru între Marius și Ligi: Tu ești cel mai mare șarpe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.