Cum au fost surprinși Cosmin și Ștefania! Ce se întâmplă, în acest moment, în relația celor doi iubiți: „Din rău am făcut bine”

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă cu Ștefania și Cosmin

Sursa: Instagram stefania.carausuu; Instagram Cosmin Radu

În ultimele zile Ștefania și Cosmin au apărut în diverse ipostaze pe rețelele sociale, iar miercuri, pe 10 iulie, au postat cea mai recentă poză împreună, pe Instastory.

După ce Ștefania a fost eliminată în Gala din 7 iulie a emisiunii „Casa iubirii”, ea și iubitul său, Cosmin, au apărut împreună atât în live-uri pe TikTok, cât și în diverse fotografii și videoclipuri, în care par mai fericiți ca niciodată.

Cum au fost surprinși Cosmin și Ștefania

Recent, cei doi îndrăgostiți au postat la Instastory o frumoasă fotografie de cuplu, din mașină.

În imagine se poate observa că blondina stătea în dreapta, în timp ce partenerul ei conducea. Amândoi par foarte fericiți că s-au reîntâlnit, după aproape o lună de la descalificarea lui Cosmin din show-ul matrimonial de la Kanal D.

După cum se remarcă în materialele postate pe rețelele sociale, Ștefania a ales ca, în cele din urmă, să vină după iubitul ei la Timișoara, orașul lui natal, decizie pe care nu pare să o regrete deloc.

Ba din contră, aceasta este foarte entuziasmată că a reluat povestea de dragoste pe care a început-o cu Cosmin în „Casa iubirii”.

Citește și: Ștefania a făcut marele anunț: „Sunt însărcinată, e adevărat” Ce au răspuns ea și Cosmin referitor la sarcina fostei concurente

În urmă cu câteva zile, imediat după eliminare, Ștefania a postat pe profilul ei de TikTok două videoclipuri de acasă de la partenerul ei, în descrierea cărora a scris: „În sfârșit împreună cu Coco!”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

Ce se întâmplă, în acest moment, în relația lui Cosmin și a Ștefaniei

În respectivele filmulețe, cei doi îndrăgostiți apar în niște ipostaze foarte tandre. În primul, Cosmin apare din spatele camerei de filmat și o sărută cu foc pe frumoasa blondină, pe fundalul melodiei Andrei „Mă Întorc Acasă”. Această piesă nu pare să fi fost aleasă întâmplător, întrucât prin intermediul ei este posibil ca Ștefania să fi vrut să evidențieze faptul că pentru ea „acasă” este locul unde se află băiatul pe care îl iubește.

Al doilea clip îi surprinde pe cei doi într-o ipostază similară, însă Cosmin a sărutat-o, de această dată, pe cap și a cuprins-o în brațe în timp ce ea stătea pe scaun, semn că tânărul îi poartă o grijă deosebită Ștefaniei. La acest videoclip, tânăra a atașat versurile piesei lui Babasha, „Amo, Amo”, care, de asemenea, par să se potrivească de minune cu povestea lor.

Citește și: Cosmin, cadou neașteptat pentru Ștefania. Cum și-a surprins tânărul iubita, imediat după eliminarea ei din Casa iubirii

„Dar cine, cine, cine, cine,
Cine te-a furat din viața mea
Să te caut ca un disperat
Sufletul meu să fie de tine ocupat
De-odată să nu mă mai trezesc cu tine-n pat

Amo, amo, amo, amo
Am avut un vis cu tine
Că te intorceai la mine
Și din rău am făcut bine”,  sunt versurile care rulează pe fundalul respectivului filmuleț cu cei doi îndrăgostiți.