Cum au fost surprinși Culiță Sterp și iubita lui, în timp ce se pregăteau să plece în vacanță: „Ne-am întâlnit întâmplător”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 mai 2024, 00:10

Cum au fost surprinși Culiță Sterp și iubita lui, în timp ce se pregăteau să plece în vacanță

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au plecat deja în vacanță, însă chiar înainte de a se urca în avion, logodnica artistului a făcut un gest neașteptat.

Cântărețul și logodnica sa au plecat în vacanță, dar chiar înainte de a pleca la aeroport, s-au întâlnit cu o bună prietenă. Daniela primise un buchet de flori de la Culiță și a ales să i-l facă cadou prietenei sale, înainte de a pleca în vacanță.

Gest impresionant făcut de logodnica lui Culiță Sterp

Ne-am întâlnit întâmplător cu acești doi frumoși, tocmai plecau în vacanță.

Daniela ne-a oferit nouă florile primite de la Culiță. Ce drăgut! Mulțumim mult, dragilor! ”, a scris prietena sa, Antonia, pe pagina de Instagram, la secțiunea insta story. 

Citește și: „Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină după gestul făcut de fiul său. Cum s-a întâmplat totul

Cei doi par să fi plecat într-o destinație exotică. 

Culiță Sterp a mers în Ucraina. Ce a făcut artistul în țara atacată de Rusia?

Deși în plin război cu Rusia, Ucraina este încă o țară în care evenimentele se țin lanț. Culiță Sterp și-a șocat fanii, după ce a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta story, filmulețe din Ucraina. Ce făcea artistul în țara devastată de forțele ruse?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântărețul a plecat în Ucraina, deși țara este în plin război cu Rusia, iar fanii au rămas fără cuvinte când au văzut ce destinație a ales artistul.

Citește și: “Arată oribil un bărbat atât de…” Culiță Sterp, pus la zid de fani după ce a apărut îmbrăcat de vacanță. De la ce a pornit totul

În ciuda șocului trăit de fani, se pare că acesta a plecat în  Ucraina  la o nuntă în Cernăuți, unde a cântat pentru doi miri proaspăt căsătoriți. 

Culiță  a postat mai multe videoclipuri la secțiunea insta story în care cântă fericit alături de mulțime și de fericiții miri.

Aceasta a precizat că, în ciuda lacrimilor vărsate, mereu există și un motiv de bucurie, făcând referire la războiul dintre Rusia și Ucraina, care pare să ia amploare pe zi ce trece.