Cum au fost surprinși Giuly și Robert la scurt timp după descalificarea din Casa iubirii! Iată cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți la Milano

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2024, 18:18
Giuly si Robert Foto(4)

Giuly si Robert, in cadrul emisiunii Casa iubirii

Sursa: Instagram Giuly

Giuly și Robert au fost descalificați din emisiunea Casa iubirii, iar acum își delectează urmăritorii cu postări din viața lor de zi cu zi. Iată unde au ales să se relaxeze și cum au fost surprinși cei doi tineri!

După câteva încercări eșuate de a formă un cuplu în Casa iubirii, carismaticul Robert a cunoscut-o pe frumoasa Giuly, o concurentă care a intrat mai târziu în emisiune. Treptat cei doi tineri s-au îndrăgostit și au ajuns rapid să se numere printre cei mai susținuți concurenți din cadrul show-ului. De curând, aceștia au fost puși la zid de către echipa de producție, după ce s-a dovedit că au încălcat în mod voit regulamentul emisiunii.

Aceștia au călătorit împreună de patru ori în Italia, deși conform regulamentului nu aveau voie să se întâlnească în afara orelor de filmări desfășurate în Casa iubirii. În cele din urmă s-a aflat despre escapadele lor în Italia, acolo unde părinții frumoasei Giuly sunt stabiliți de mulți ani și cei doi concurenți au fost descalificați. Iată cum au fost surprinși la scurtă vreme după eliminarea lor din emisiune.

Cum au fost surprinși Giuly și Robert la scurt timp după descalificarea din Casa iubirii

După descalificarea uluitoare din emisiunea Casa iubirii, Robert și Giuly au apărut pentru prima dată în fața susținătorilor lor. Aceștia au hotărât să plece din România pentru o perioada pentru a se relaxa și trăi noi experiențe frumoase împreună. Cei doi tineri au ales să petreacă o nouă escapadă romantică în Italia și de această dată au preferat Milano.

Citește și: Giuly și Robert, aspru pedepsiți pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!” Andreea Mantea a făcut un anunț tulburător! Toți concurenții au amuțit

„În prezent sunt în Italia. Sunt împreună cu Giuly. Odată ce s-a terminat gala am venit în Italia.

Suntem foarte bine, exact așa cum ne-am dorit să fim și mă bucur foarte mult pentru asta. Avem planuri, bineînțeles, dar încă nu am bătut dată cutare. Am văzut că a apărut pe online ceva că avem deja planificată nuntă. Nu, nu e planificată. Când o să planificăm, în curând, o să vă spunem”, a spus Robert într-un filmuleț postat pe TikTok.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Giuly și Robert, escapadă romantică la Milano, la scurtă vreme după descalificarea din Casa iubirii

Dacă ieri Giuly și Robert le-au transmis urmăritorilor din mediul online că se află în Italia și se simt foarte bine și mai mult decât atât au dezvăluit că au planuri mari, astăzi aceștia au publicat pe conturile lor de Instagram imagini de senzație din Milano și un scurt clip video spectaculos, în care au dovedit tuturor că se simt bine împreună, sunt fericiți și au depășit momentul descalificării din Casa iubirii.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Robert și Giuly! Când au plănuit foștii concurenți din Casa Iubirii să devină soț și soție: „În curând, o să vă spunem”

„Am spus dacă mai țineți minte, într-unul dintre primele episoade în care ne-am apropiat eu și cu Robert, că unul dintre primele locuri în care vom merge va fi la Milano, la mănăstire și în Bistrița”, a declarat Giuly.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.