Cum s-au filmat Simina Loica și Alex Zănoagă la cateva zile după ce și-au anunțat despărțirea

Autor: Alice Popescu

Simina si Alex Zanoaga s-au filmat intr-un live impreuna

Simina Loica si Alex Zanoaga par a fi pus la spate neintelegerile si de dragul copilului si-au mai acordat o sansa.

Situatia dintre Alex Zanoaga si Simina Loica a degenerat in momentul in care Simina nu si-a mai putut contine lacrimile si a aparut intr-un live pe TikTok in care a izbucnit in plans. Desi initial a negat ca ar exista probleme in cuplu, Siminia dezvaluit faptul ca cei doi au avut o discutie aprinsa si ca in acel moment pentru cateva zile Alex nu mai locuieste in aceeasi casa cu ea.

Zilele au trecut si cei doi au revenit la sentimente mai bune punand pe primul loc binele copilului pe care il au impreuna, Dominic si astfel, Alex a facut primele declaratii despre impacare.

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Marinescu când a văzut-o pe fosta iubită din nou la Puterea Dragostei! Cum au râs ceilalți băieți din reality-show de Marinescu

Alex Zanoaga si Simina Loica s-au impacat la cateva zile dupa despartire

Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa alor mei, iar Simina să rămână la apartament. A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special. Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, și între noi sunt sentimente puternice.

Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte.", a declarat Alex Zănoagă, în exclusivitate pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-au filmat Alex Zanoaga si Simina Loica la cateva zile de la despartire

Citeste si: Maria și Marinescu, prima confruntare la Puterea Dragostei după ce au intrat în casa! Ce i-a spus moldoveanca la 4 luni după ce s-au despărțit

Recent cei doi si-au lansat o provocare live si toti internautii au putut vedea cat de bine stau lucrurile intre ei si cat de bine se inteleg dupa ce si-au mai acordat inca o sansa.

"Alex Zănoagă: Dar ce provocare trebuie să fac?

Simina: Ți-am zis că te bat? Auzi, să faci 30 de flotări vreau de data asta! "Ia uite, ce râde Domi!" 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.