Cum au fost surprinși Stefania Costache și Iancu Sterp înainte că fiul mamei Geta să câștige bătaia cu Neveu: "Nici nu mai poate să respire!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 mai 2022, 14:12

Iancu Sterp a castigat Gala RFX in fata lui Ovidiu Neveu

Sursa: Instagram

Iancu Sterp a adus victoria in Gala RXF din seeara trecuta spre bucuria familiei si a sustinatorilor lui.

Pe lângă o parte din familia Sterp care a fost prezenta la Gala RXF, au venit și o mulțime de prieteni ai lui Iancu Sterp printre care și presupusa iubita, Stefania Costache alias Lolrelai. Cei doi au avut o întălnire exploziva. Îmbrăcată în alb și extrem de sexy, Lolrelai l-a făcut pentru o clipa pe Iancu Sterp să uite de meciul cu Neveu, blondina fermecandu-l total.

Citeste si: Jador, prima reacție după ce Iancu Sterp a câștigat în fața lui Ovidiu Neveu! Cântărețul a fost prezent alături de Bogdan Mocanu și Culiță Sterp la meciul decisiv

Iancu Sterp a castigat bataia cu Ovidiu Neveu

A luat-o în brațe și au făcut câteva prize de dans încât ceilalți spectatori nici nu mai contau. În gluma, Lolrelai a și zis că l-a bătut pe Iancu: "L-am omorât, mai, ați văzut?! Nu mai poate să respire! Am dat cu el de pământ, l-am făcut praf. Iancu a castigat detașat în fata lui Neveu, iar unul dintre cei mai mari susținători ai luptătorului care s-a bucurat pentru victorie și a și comentat toată partida a fost nimeni altul decât

Culita Sterp:" L-a nenorocit!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

Iancu Sterp, sustinut de toata familia. Primele declaratii ale mamei Geta

În tot acest timp, mama Geta și cele doua surori ale lui Iancu au stat cu sufletul la gura cât a durat meciul. Înainte de Gala, mama Geta era foarte îngrijorată de țoață situația și a declarat în exclusivitate pentru wownews: "Este un băiat capabil și matur pentru vârstă lui.

E că la 30 de ani. A luptat foarte mult, Iancu, în viață. O să vina și Culita Sterp. Are un defect foarte mare, e prea bun. Și el și Culita. Sunt prosti cu P mare. Dau și bani cu împrumut. Eu nu mai înțeleg bunătatea astea. Eu nu vreau nici să dea pumni și nici să primească. Dar o să intru eu în ring după meciul asta! Am emoții pentru el.
Sunt convinsa că nu pierde!,"
a spus mama Geta.