Cum au fost surprinși Vlada și Antoni, după Marea Finală! Cei doi nu s-au mai putut abține

Author: Laura Macovei
Actualizat: 16 ian 2024, 08:56

Cum au fost surprinși Vlada și Antoni, după Marea Finală! Cei doi nu s-au mai putut abține

Sursa: Antoni Instagram

Vlada și Antoni au format un cuplu în emisiune, însă certurile dintre aceștia au fost mai puternice decât iubirea formată în Casa Iubirii. Astfel, cei doi au intrat în Marea Finală separați.

Sezonul 2 din Casa Iubirii a luat sfârșit, iar Mihaela și Radu au plecat acasă învingători. O emisiune plină de tensiune, emoții care au atins înalte culmi, fericire, dar și tristețe, Casa Iubirii își întâmpină acum noii concurenți.

Până atunci, fanii sunt curioși ce s-a mai întâmplat după Marea Finală și, mai ales, cum se înțeleg concurenții în afara emisiunii.

Cum au fost surprinși Vlada și Antoni, după Marea Finală

Un cuplu care a stârnit reacții pozitive, dar și negative din partea telespectatorilor este cel format din Vlada și Antoni. Se pare că ce doi au lăsat de o parte inhibițiile și s-au fotografiat împreună, unde pare că sunt extrem de apropiați. Tânăra îl pupă pe acesta pe obraz, în timp ce Antoni îi dedică o piesă de la Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Șoc în ”Casa iubirii”. Andreea Mantea a anunțat care sunt cei doi concurenți care și-au pierdut locul în marea finală: ”Au fost cel mai puțini votați”

„Mă întorc la tine ” este piesa postată pe fundal la story, semn că este o dedicație pentru aceasta.

Totodată, Antoni a declarat că au decis să se mute împreună, deoarece au realizat că au sentimente puternice unul pentru celălalt.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Suntem împreună, ne-am mutat împreună la București. Mai întâi m-am mutat eu și după a venit și ea. Suntem aici pentru voi, suntem aici să putem să continuăm, în ciuda terminării parcursului nostru în casă, să putem să retrăim câtuși de puțin clipele frumoase pe care le-am trăit în casă. Să putem să vă dăm și vouă din ce simțim noi. Lumea poate zice acum: ”Cum de ați reușit? Cum de v-ați împăcat?”.

Ne-am dat seama că aveam sentimente foarte puternice unul pentru altul și era păcat să nu mai acordăm încă o șansă”, a povestit Antoni, într-un live de pe TikTok.

Vlada și Antoni, relație cu năbădăi

Vlada și Antoni au devenit un cuplu în cadrul show-ului Casa iubirii. Cei doi participanți și-au exprimat sentimentele în repetate rânduri, formând un cuplu stabil și armonios.

Cu toate acestea, din păcate, relația lor s-a destrămat.

Citește și: „O să-mi vină să plâng”. Andreea Mantea, copleșită de emoții în „Casa iubirii”! Concurenții sezonului 2 și-au luat „la revedere” și se pregătesc de Marea Finală

Înainte de Marea Finală, Vlada a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

„Un om care te iubește cu adevărat nu va încerca niciodată să te schimbe după propriile sale nevoi”,

este citatul postat de Vlada pe pagina sa de Instagram.

După despărțirea lor, Vlada a fost profund afectată de decizia lui Antoni, mai ales atunci când a observat că acesta își îndreaptă atenția către Larisa.

Unii dintre ceilalți concurenți au speculat chiar că Antoni a pus capăt relației cu Vlada din cauza sentimentelor pe care le-ar avea pentru Larisa.