Cum au incercat s-o salveze Ticy si Diana pe Denisa Raducu! Marturisiri incredibile facute despre clipele petrecute pe patul de spital

Autor: B.M.
Actualizat: 17 nov 2017, 09:37

Denisa Raducu n-a fost singura in ultimele luni de viata.

Diana si Ticy au fost alaturi de ea in ultimele clipe de viata si au povestit, in direct, la WOWbiz, cum au incercat sa o salveze pe artista.

"Nu vreau rautati in jurul nostru, e frumos sa poti sa duci imaginea Denisei Raducu in continuare. Cea mai frumoasa amintire era cand ajungea la studio si zicea << Mi-e foame. Ce mancam?>> Nu se abtinea de la nimic.”,

a povestit Ticy, in timp ce sotia lui a dezvaluit si ea un moment pe care-l pastreaza cu drag in suflet. ”Cand am fost la ea in vizita si am observat o bijuterie. ”Bai, ce-i ala, ce se intampla? <<Ei, m-am logodit.>> Am inceput sa povestim, era foarte fericita si mi-a povestit despre el. Era foarte entuziasmata, ne arata si poze. L-am vazut doar in poze, insa l-am cunoscut in perioada in care se simtea rau.
Nu e usor sa treci peste asa ceva, pastram legatura cu el. Înca nu si-a revenit", a marturisit sotia lui Ticy, Diana.

"Si ne-a zis ca nu a mancat nimic si m-am gandit sa o ajut. Am zis <<Hai, ia si mananca si tu, ca mananc si eu.>> Si am mancat amandoua", a mai povestit Diana.

Printre altele, Ticy  a dorit cu ardoare sa le dezvaluie oamenilor motivele pentru care au acceptat sa vorbeasca in direct, la WOWbiz, despre Denisa.

"Imi doresc sa stie lumea ca nu suntem aici sa ne facem imagine pe spatele ei. Ne intelegeam foarte bine, am fost aproape de ea si ne dorim sa pastram vie imaginea ei", a spus el.

Aflati mai multe detalii pe wowbiz.ro.