Cum au petrecut Anamaria Prodan și soțul ei sărbătorile de iarnă

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 19:35
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au petrecut sărbătorile de iarnă departe de România.

Cei doi au fost în Dubai în timpul Crăciunului și au mers la restaurante de fițe din superbul oraș aflat în Emiratele Arabe Unite.

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu, sunt celebri pentru luxul în care trăiesc.

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat în octombrie anul trecut contractul cu formația Al-Wasl, unde avea un salariu uriaș, de 3,5 milioane de dolari pe an, însă este aproape să semneze un contract cu altă formație din Golf, Al-Shabab, unde a antrenat și Marius Șumudică.

Anamaria Prodan (48 de ani), de profesie impresar sportiv, recunoștea că soțul ei este un antrenor scump și că va fi greu pentru o echipă românească să mai obțină serviciile sale.

„Nu cred, adică eu niciodată nu spun niciodată, dar este cumva cam greu să îi aduci pe Olaroiu, Reghecampf, Lucescu senior, Lucescu junior.

E greu că până la urmă lumea asta şi viaţa noastră înseamnă bani şi lumea asta are legătură, până la urmă, vrei, nu vrei, în jurul banilor", declara Anamaria Prodan la TV.

Ce avere are Anamaria Prodan

S-a vorbit că familia Reghecampf ar avea o avere ce se apropie de 100 de milioane de euro, iar Anamaria a recunoscut.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi.

Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro", declara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan impresariază numeroase nume din fotbalul românesc, atât jucători, cât și antrenori.

Totodată, fiica impresarei, Rebecca, este finanțator la echipa din Liga 1 Hermannstadt. Anamaria Prodan a dezvăluit, recent, că nu va mai investi bani la formația din Sibiu, însă trebuie să regleze conturile cu aceasta.

Recent, Anamaria Prodan a mai făcut o "aroganță", pozându-și bradul de Crăciun, care era plin de cadouri ce conțineau produse ale unor branduri celebre.

Anamaria Prodan va răspunde astăzi, de la ora 22:30, la întrebările puse de Denise Rifai, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în fiecare marți de către Kanal D.

Citeste si: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi, după ce a fost ajutată de Gigi Becali. Ce a făcut omul de afaceri

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.