Cum au petrecut Stefan si Viorela minivacanta de 1 mai? S-au casatorit cei doi in secret? Ce detaliu le-a scapat in poza

Autor: Oana Picerea

Viorela si Stefan s-au cunoscut si s-au indragostit iremediabil la "Puterea dragostei" si au reprezentat unul dintre cele mai stabile cupluri din "casa iubirii"!

Viorela s-a descalificat dupa ce Stefan a fost eliminat intr-una dintre gale. Cei doi au hotarat sa isi traiasca povestea de dragoste in afara emisiunii. 

Invitati la ''Teo Show'', Viorela si Stefan au vorbit despre planurile de viitor. Isi doresc sa se casatoreasca si isi doresc si copii. Desi sunt destul de discreti cu relatia lor, cei doi se pozeaza mereu impreuna si nu ezita sa isi declare dragostea. 

Un detaliu, insa, le-a scapat in ultima poza postata pe o retea de socializare. Se pare ca cei doi au petrecut 1 mai plimbandu-se si au vizitat un muzeu. Viorela a scris in dreptul fotografiei ''hubby'', care este un alint de la ''sot''. Astfel, fanii i-au intrebat imediat daca cumva s-au casatorit. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi nu au raspuns la aceasta intrebare, dar fericirea se citeste in ochii lor. Iata fotografia si cuvintele Viorelei:

 

Taguri: