Cum au reactionat părinții lui Tavi Clonda când au cunoscut-o pe Gabriela Cristea! Dezvăluirile surprinzătoare ale artistului: „A fost ca în adolescență”

Autor: Diana Ghita

Tavi Clonda a vorbit despre prima cină în familie cu Gabriela Cristea

Sursa: Captură YouTube theXclusive; Facebook Gabriela Cristea

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a fost invitat recent, Tavi Clonda a vorbit despre momentul emoționant în care a trebuit să le-o prezinte părinților lui pe Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au început relația după ce s-au apropiat în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”, iar după ce lucrurile au început să evolueze între ei, artistul a invitat-o pe brunetă să ia cina cu familia lui.

Cum i s-a părut lui Tavi Clonda momentul în care le-a prezentat-o părinților pe Gabriela Cristea

Atunci când a adus-o pe prezentatoarea TV acasă la părinții lui, în Brașov, cântărețul a avut mari emoții, întrucât, încă de pe atunci, simțea că Gabriela era cea mai specială femeie care

a apărut în viața lui și prima lui iubire adevărată: „A fost ca în adolescență, ca și când pentru prima oară am avut iubită. Deci a fost altceva, numai sentimente curate, de emoție”.

Înainte ca Tavi Clonda să vină cu actuala lui soție acasă la părinți, mama lui era foarte stresată, întrucât voia neapărat să-i facă o impresie bună Gabrielei Cristea, însă muzicianul a încercat să o liniștească și să-i dea de înțeles că bruneta nu este o persoană superficială.

Citește și: Tavi Clonda, copil cu fosta iubită? Dezvăluiri fără precedent despre cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat: „I-a dat niște mesaje”

„La Brașov bunica are o casă, nu apartament, o casă foarte frumoasă, o curte mare, frumoasă, nu știu cât de renovată era la momentul ăla, nici nu mai țin minte, dar i-am zis: «Mamă, nu-ți fă griji.

Dacă e curat în casă și dacă oamenii au sufletul curat, de ce îți faci griji acum»?”,  i-a povestit Tavi Clonda lui Mihai Ghiță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cum au reactionat părinții lui Tavi Clonda când au cunoscut-o pe Gabriela Cristea

Cântărețul a descris-o pe Gabriela Cristea drept o persoană foarte bună, cu un caracter deosebit și, astfel, a asigurat-o pe mama lui că nu are de ce să-și facă griji în privința ei.

Ulterior spusele lui s-au adeverit, întrucât mama lui a plăcut-o foarte mult pe prezentatoarea TV. Însă, cu toate acestea, l-a sfătuit să aibă grijă și să nu se arunce cu capul înainte, ci să ia lucrurile treptat.

Citește și: „Nou membru la noi acasă!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare fanilor

„«E o fată foarte mișto și naturală și o să-ți placă foarte mult»” și am liniștit-o cumva, în perfecționismul ei de a face totul.

Culmea că mama știa, că a fost cu mine pe la televiziuni, nu era străină de lumea asta a vedetelor, dar la Gabriela era altceva”.