Cum au reacționat vecinii unei asistente când au aflat că lucrează la un spital unde sunt internați pacienți cu COVID-19?

Autor: B.H.

O asistentă medicală din Galați a povestit pe facebook situația mai puțin plăcută prin care a fost nevoită să treacă din cauza vecinilor.

În această perioadă, întreg personalul medical este pus la grea încercare, având în vedere că se află în prima linie de luptă împotriva coronavirusului.

Citeste si: Simptome coronavirus: ochii rosii ar putea fi simptom de coronavirus

Dincolo de eforturile pe care le depune pentru a face față crizei coronavirusului, o asistentă medicală din Galați a povestit pe facebook o întâmplare mai puțin plăcută de care a avut parte atunci când s-a întros de la spitalul unde este angajată.

Cum au reacționat vecinii când au aflat că lucrează la un spital unde sunt internați pacienți cu COVID-19?

Teama de a nu se infecta cu noul coronavirus îi determină pe oameni să recurgă la gesturi extreme. O asistentă care lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați își acuză vecinii de discriminare, aceasta povestind că a fost hărțuită în repetate rânduri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cât timp este contagioasă o persoană infectată cu coronavirus?

"Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului. Mi-au trimis poliția acasă. M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!!

Ce să înțeleg.... E discriminare????", a scris asistenta pe facebook.

Citeste si: Cinci medici de la Institutul "Matei Balş" sunt infectați cu coronavirus

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.