Cum au reusit concurentele cu silicoane de la Survivor Romania sa isi protejeze bustul pe traseele dificile din Dominicana? Raluca Dumitru a facut dezvaluiri inedite!

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2021, 14:00
raluca dumitru Foto(6)
Fosta Faimoasa de la Survivor Romania, Raluca Dumitru a facut dezvaluiri inedite!
Sursa: Instagram

Cateva dintre concurentele de la Survivor Romania care au participat pana acum in competitie aveau silicoane insa cu toate acestea fetele au riscat si chiar au facut fata cu brio pe traseele dificile!

Printre concurentele de la Survivor Romania 2021 s-au numarat cateva care aveau silicoane, Simona Hapciuc, Majda Aboulumosha, Andreea Antonescu, sau Raluca Dumitru, care cu toate acestea au facut fata cu brio traseelor dificile din Republica Dominicana.

In ciuda faptului ca a existat un risc major ca la orice pas in timpul jocurilor sa se accidenteze in zona bustului, fetele si-au asumat si au luptat cu inversunare pe traseele extrem de dificile cot la cot cu ceilalti concurenti.

Ba mai mult unele dintre ele au reusit chiar sa ajunga destul de departe in competitie datorita unei ambitii de fier.

Cum au reusit concurentele cu silicoane de la Survivor Romania sa isi protejeze bustul voluptos pe traseele din Dominicana!

Dupa ce a revenit in tara, Faimoasa Raluca Dumitru a povestit cum a trait la intensitate maxima fascinanta experienta a vietii sale la Survivor Romania.

Aceasta a vorbit si despre faptul ca uneori a fost destul de tematoare pe anumite trasee care au avut obstacole dificile ce i-ar fi putut afecta implanturile mamare. Mai ales ca vedeta a recurs chiar anul trecut la o interventie de schimbare a silicoanele. Insa cu toate acestea nimic nu a impiedicat-o sa isi ia inima in dinti si sa participe la competitia Survivor Romania si sa lupte cu indarjire pe traseele grele.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Raluca Dumitru spune TOTUL! Ce face Elena Marin atunci cand nu se afla in fata camerelor de luat vederi: "Unde e bunatatea? Ea cauta oameni pe care sa-i..."

"Sincera să fiu, nu mi-am pus nici un moment problema că voi păți ceva, însă mi-am luat măsuri de precauție încă de la București.


În bagaje mi-am pus și bustiera medicinală, cea pe care o porți după operație și care protejează foarte bine sânii. Am concurat cu bustiera la toate traseele de apă și la cele la care trebuia să mă arunc pe burtă. În plus, nu am riscat niciodată: atunci când trebuia să mă arunc, puneam în față mâinile, astfel că impactul se diminua la nivelul sânilor. La tobogan, întotdeauna puneam coatele și astfel îmi protejam pieptul.
Tocmai de asta am avut dureri de spate, însă cu sânii n-am avut nici o problemă, din fericire"
, a marturisit Raluca Dumitru, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: EXCLUSIV! Raluca Dumitru rupe tacerea despre ce s-a intamplat la Survivor Romania! ADEVARATUL MOTIV pentru care il sustine pe Zanni sa ajunga in MAREA FINALA